BLOKATORI PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMAMENI ANTI-BLOKATOR SISTEMI NADZOR MOBILNIH TELEFONA

Kamera Dugme , Kamere za ispit i Bubice sa Kamerom

 


 

Kamera Dugme

 

Bežična kamera dugme koju naj više pretenduju ljudi za sakrivena tajna snimanja tj. uživo prenos slike najčešće za ispite. Spada u grupu sakrivenih mikro kamera spijunske kamere, dometa do 750m, kolor slika, zum se podešava ručno i automatski. U cenu seta ulaze sve komponente: prijemnik, predajnik, kamera dugme, displej, kablovi za povezivanjem sa displejom, Cena seta je 250€ sa LCD displejom 3"-4"dijagonale. Kamera dugme se postavlja ispod odeće umesto jednog od dugmića na košulji. Slika se direktno prenosi na displej koji poseduje opciju snimanja na sd karticu. Ukoliko se displej ne koristi ova kamera može da se poveže i na lap top ili na tablet. Jedan od naj zahvalnijih uređaja u odnosu cena kvalitet. Kamere u dugmetu se mogu kupiti bez displeja i tada je cena 210 €.

 

kamera dugme na kosuljikamera dugme izgledkamera dugme velicina

 


 

Kamera za ispit M1

 

kamera za ispit

U poslednje vreme jedan od naj zastupljenijih načina funkcionisanja bežična kamera za ispit dugme neograničenog dometa jeste preko mobilnog telefona. Kamera se jednostavno priključuje uz pomoć kabla na mobilni telefon, što je kod ovog konkretnog modela i mana, ukoliko dođe i do najmanjeg pomeranja kabla slika se zakoči. Konstantan video se preko interneta šalje na udaljenu lokaciju izuzetno jednostavan sistem funkcionisanja kamere. Ukoliko Vas zanima prisluškivanje možete pogledati na stranici prisluskivaci.

Cena: 100 €

 


 

Kamera dugme student V900

 

Kamera dugme, kamere za ispite, Bubice, BubicaKamera u dugmetu, Bubice, Kamera za ispit, Bubica, mikro kamereKamera za ispite, mikro kamera, bubice

Bežična kamera dugme koja se koristi kada su zahtevi u pogledu domata visoki ili komplikovani. Model bežične V900 kamere u dugmetu poseduje 900mW predajnik koji je dovoljno jak da probije osam standardnih zidova ili do 850m udaljenosti na otvorenom prostoru. Sa kolor Samsungovom kamerom u dugmetu bez problema snima teks bilo koje veličine. Ukoliko postoji staklena površina koja treba da se probije sa signalom onda domet preko staklenih površina ide bez značajnijih gubitaka u dometu i kvalitetu prenesene slike, naravno u zavisnosti od sredine i količine smetnji drugih uređaja koji mogu da naprave smetnje u kvalitetu dobijene slike. Trajanje punjive baterije u predajniku je od 70-90min. Kamera dugme V900 je zahvalna u odnosu cene i kvaliteta. Cena celog seta kamera dugme kao na slici sa svim pratećim priborom je 200€. Mogućnost kupovine pojedinačnih komponenti kao i predajnika različitog dometa i do 4Km koji su kompatibilni sa V900 tako da nema potrebe za kupovinom celog seta, kao i različitog kapaciteta baterija koje produžavaju vreme snimanja i do 8h. Kamera dugme V900 pokazala se veoma pouzdana i stabilna pri radu. Kamera dugme serije V900 su kvalitetno izrađene od aluminijuma, što produžava vreme trajanja korištenja tj. eksplatacije. Ukoliko Vam trebaju samo bubice za ispit pogledajte na strani gde su prezentovane bubice za ispite.

 


 

Kamera Hemijska Beskonačne Udaljenosti

 

Kamera u hemijskoj beskonacne udaljenost

Kamera u hemijskoj beskonačne udaljenosti, to je samo hemijska, ali to je ono što će drugi misliti a ono što je u stvari znate smo vi a to je kolor HD kamera 1080. Vrhunska slika kamere koja može da se prenese na bilo koju udaljenost. Kamera u hemijskoj je vrhunski proizvod visoke tehnologije. Namenjena je za raznorazne životne situacije ali najviše je koriste detektivske agencije i studenti za slanje ispitnih pitanja na neograničenu daljinu. Sa ovim sistemom više ne morate biti negde u blizini fakulteta hvatajući signal kamere da bi videli lepo sliku, već možete biti udobno zavaljeni u fotelju i lagodno gledati video uživo. Kamera hemijska je jednostavna za korištenje jednim klikom se uključuje i isključuje, može nesmetano sa hemijskom da se piše dok snima, poseduje LG kameru sa auto fokusom od 5mpx. koja prikazuje jasnoću slike visoke rezolucije i razlikuje sitne detalje. U kameru se stavlja 4G nano sim kartica mobilne telefonije momentalno se povezuje na mrežu i šalje slika na bilo koju tačku na planeti. Špijunska kamera u hemijskoj olovci ima najsavremeniju punjivu NiZn (nikl-cink) bateriju koja napaja kameru hemijsku oko 1h. Kamera u hemijskoj olovci je vrhunski proizvod mikro i nano tehnologije sve objedinjeno u ovom vrhunskom uređaju. Velika pažnja je poklonjena pouzdanosti u razno-raznim situacijama u kojima se radi.

Cena: Pozvati €

 


 

Profesionalna bežična kamera dugme PM 5 beskonačnog dometa

 

profesonalna kamera dugme

Profesionalna bežična kamera dugme PM 5 beskonačnog dometa na gsm bazi prenosa slike koja je 100% pouzdana. Ove kamere se koriste za tajna snimanja kada je potrebna pouzdanost opreme 100% i kad oprema ne sme da zakaže ni u kom slučaju. Najčešće ih koriste studenti prilikom polaganja nekih važnih ispita, pravosudnog ispita, licence za isvršitelje, stručni ispiti, polaganje stranih jezika stručno poznavanje, detektivske opservacije, itd... Kamera direktno prenosi sliku bez zakašnjenja na tablet uređaj koji ima gsm karticu u sebi, na taj način se ostvaruje direktna veza, to je najbolji mogući način povezivanja ujedno i najpouzdaniji, za razliku od jeftinijih i nepouzdanijih kamera beskonačnog dometa koje idu preko interneta i gde postoji puno stvari koji mogu da prouzroče problem od slabog protoka interneta do kašnjenja slike ili nemogućnosti konektovanja na aplikaciju itd. Profesionalne kamere PM 5 nemaju konkurenta u pouzdanosti i kvalitetu rada, neprekidno mogu da šalju sliku na bilo koju lokaciju 6h neprekidno. Korištenje je krajnje jednostavno, na leđa se stavlja sender, umesto dugmeta na košulji dugme kamera koja je bežično povezana sa senderom i slika se automatski šalje na tablet, na bilo kojoj udaljenosti.

Cena: Pozvati €

 


 

Bubice sa kamerom set HD5

 

Bubice sa kamerom

Zahvaljujući ovom proverenom setu kvalitetne bubice sa kamerom ne treba reći niti jednu reč sve je jasno uhvaćeno kamerom kao i sitna slova fonta 7. To je jedna sigurna varijanta snimanja ispita, kordinacija sa udaljenog mesta zbog tajnosti i prikrivenosti. Od praktičnih varijanti ova je neprikosnovena iz razloga što se diskrecije i bezbednost tiče. Faktori rizika na ovaj način su svedeni na minimum a komfornost i kordinacija su na maksimumu, što je izuzetno važno ukoliko se nema dovoljno vremena na raspolaganju. Ova verzija kamera dugme je izuzetno diskretna kamera za tajno snimanje, namenjena je slanju slike na neograničenu udaljenost. Slika sa kamere se prikazuje na tablet-u ili telefonu konstantno dok je kamera uključena, snimak je moguće direktno pratiti ili usnimiti pa posle pregledavati. Male dimenzije pouzdanost i lakoća upotrebe odlikuju ovaj set bubice sa kamerom. U setu se nalaze sve prvoklasne komponente i nije potrebno ništa dokupljivati kako bi se odmah moglo koristiti. Kamera radi na punjive Li-Po baterije koje mogu raditi 2h neprekidno.

Cena: Pozvati €

 


 

Spijun kamere u Hemijskoj olovci

 

Bezicna kamera hemijska

Model bežične kamere hemijske WiFi dometa do 50m, kolor slika, resiver. Cena seta 300€ sa LCD displejom 3.6"-10"dijagonale i 8Gb memorije za snimanje. Prednosti kamere u hemijskoj su jako jednostavna oprema za korišćenje i dobro skriveno delovanje. Kamera u hemijskoj ima ograničenu snagu koja je u praksi ograničena od jednog zida do 3 zida zavisno od prepreka koje signal mora preći da bi ga uhvatili, dužina slanja slike je 1h. konstantnog rada. Ove kamere imaju mogućnost i povezivanja preko Hotspot-a mobilnih uređaja i na taj način da dobiju beskonačnu udaljenost ali su tada nestabilne u radu kao i softver za njih nije dobro napravljen, ali povezivanjem na WiFi i direktnim gledanjem slike su odlične.

(Uređaj se može kupiti bez displeja cena 200€)

 


 

Kamera Dugme Neograničenog Dometa S 1

 

Kamera Dugme Neograničenog Dometa Kamera Dugme Neograničenog Dometa S 1

Bežične kamere dugme neograničenog dometa, kolor slika, za resiver koristite mobilni telefon, što znači da možete biti bilo gde ima pokrivenost signalom mobilne telefonije i da dobijate sliku sa skrivene kamere u dugmetu u realnom vremenu na vaš mobilni telefon. S 1 je uređaj poslednje generacije skrivenih kamera i izuzetno je lak za upotrebu i obuku. U kameru dugme S1 se stavlja kartica bilo kojeg mobilnog operatera, kamera dugme S1 se sama povezuje sa mrežom, tada se poziva preko mobilnog telefona na kojem se automatski pojavljuje slika sa kamere u dugmetu. Jako je dobra kamuflažna kamera koja se teško može primetiti i otkriti. Kamera u sebi poseduje i mali mikrofon preko kojeg se može čuti sve šta se dešava kod osobe kod koje je kamera dugme. Koristeći kameru S1, šanse za uspeh su prko 80% iz prostog razloga što je kamera jednostavna za korištenje, nema nikakvih specijalnih i komplikovanih podešavanja. Ukoliko postoje ometači signala kamera s1 ne može funkcionisati, onda je potrebno uzeti model kamere koja može raditi pod ometačima. Kod osoba koje koriste ovu kameru samopouzdanje je na visokom nivou zato što znaju da ne mogu da ih otkriju i da će uraditi posao bez gubljenja vremena na tehničke probleme kao kod ostalih kamera koje prenose sliku na određenu udaljenost.

Cena: Pozvati €

 


 

Radio Stanice + Kamera dugme Set

 

antiblokator tksistem tkkamera dugmekamera dugme kutijaPrimopredaja kamera dugme

Objedinjeni sistem toki-voki stanica sa kamerom u dugmetu ceo komletan set. Naj tanji sistem toki-voki stanica na tržištu svega 11mm debljine, koji se lako sakriva ispod odeće, sa jasnim zvukom u bubici. U setu se nalazi dva toki-voki uređaja, bubica, stoni punjač, 2 futrole, kablovi sa antenom, tasterom i mikrofonom, kamera dugme, uređaj za slanje slike i uređaj za primanje slike sa displejom. Sve dolazi zapakovano u fabričkom koferu i kutiji (kao na slici).

Cena: 360 €

 


 

Kamera Dugme Professional System

 

Kamera Dugme Professional System

Profesionalni sistem vrhunskih performansi, neprikosnovene pouzdanosti. Bežična kamera dugme dometa do 2.5Km ili 7 zidova 27cm, kolor slika. Visoka rezolucija Sony chipset kamere. Kućište aluminijum mat. Risiver Samsung sa pojačivačem signala. Interne punjive Li-Poli baterije 2200MAh, 5V, 1,5h konstantnog snimanja. U cenu seta ulaze komponente kao što se nalaze na slici: prijemnik, predajnik, kamera za ispit dugme, kablovi za povezivanjem.

Cena seta: 360€

 


Copyright © 2003 - 2024. Sva prava zadržana. Kontakt. Dizajn i proizvodnja cbm house. Sitemap