BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMA MENI

Prisluskivaci Usb

 

Prisluskivac snimac + Snimač Telefonskih Razgovora + MP3 Plejer + USB Fleš memorija 4 u Jednom!!!!!

 

USB prisluskivac

Usb prisluškivač snimac razgovora

Način rada I upotreba USB prisluškivac snimač se koristi za snimanje razgovora ili bilo kakvih komunikacija unutar jedne prostorije automobila I sl. Usb prisluškivac je spijunska oprema izgleda kao normalna mini USB fleš memorija izrađena od kvalitetnog aluminijuma, koja je totalno ne upadljiva spy oprema, zato savršeno može da se koristi za tajno snimanje, isto tako niko ni ne predpostavlja da se radi o tajnom snimaču prisluškivaču. Ovi USB prisluskivaci cene poseduju veoma visok kvalitet snimanja glasa, opciono ima opremu za povezivanje sa fiksnom telefonskom linijom I snimanjem razgovora sa fiksnog telefona. Snimač može da se koristi I za preslušavanje nasnimljenog materijala preko slušalica koje idu u setu, a može se preko računara usnimiti I MP3 muzika koju je isto moguće slušati preko prisluškivača. Usb prisluskivac se isto može koristiti I kao prenosiva USB fleš memorija od 8Gb. Memorija usb prisluškivača može da usnimi 96h materijala na memoriji od 8Gb, ne treba mešati to sa neprekidnim radom sa jednim punjenjem prisluskivaca koje iznosi 16h. Dimenzije USB prisluškivača 55x20x7(mm). Kvalitet snimanja zvuka 192KBPS, 48HZ, Mogućnost preslušavanja direktno sa USB prisluškivača. Format snimanja zvuka WAV sa veoma visokim kvalitetom snimka. Izrada USB prisluškivača je od kvalitetnog aluminijuma. Prijem zvuka 60 m2.

Usb prisluskivac oprema

Usb prisluškivač snimač je spijunska oprema koja se extra čuje i vrlo je pouzdana. USB snimač~prisluškivač ima cee elektronski sertifikat, prolazi kroz detaljno testiranje. U pakovanju se nalazi uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku. Ukoliko Vam trebaju bežične bubice možete pogledati na stranici bubice za ispite.

Cena: 20 €

 


 

Prisluskivac USB snimač 15h neprekidnog snimanja

 

USB prisluskivac snimac 15h neprekidnog snimanja

Prisluškivač USB snimač svojim izgledom ne odaje da je prisluškivač u pitanju. Izgleda kao bilo koja USB memorija kapaciteta memorija ima nekoliko od 4Gb, 8Gb, 16Gb I 32Gb. Ovi prisluskivaci su jedni od najkorištenijih mogu da snimaju neprekidno 15h. Prisluškivač može da se koristi I kao USB eksterna prenosiva memorija da niko ne posumnja da je spijunska oprema. Prisluškivač se puni preko USB računara, podržava sve Windows I Ios operativne sisteme. Nasnimljeni material se preslušava preko računara. Format nasnimljenog sadržaja je WAV sa bit rejtom 192 Kb/sec. Ova Usb spy oprema ima memoriju od 8Gb što je dovoljno za oko 96 sati nasnimljenog materijala na memoriju usb-a, postoji i model koji je bez ugrađene memorije u njega se stavljaju memorijske kartice micro sd od maksimalno 32Gb. Prisluškivač postoji samo u crnoj/srebrnoj boji. Uz usb prisluškivač dolazi I uputstvo na Srpskom jeziku.

Cena: Pozvati €


 

Prisluškivač USB 16h P-MINI

 

Prisluskivac USB 16h P-MINI

Prisluškivač p-mini je spy oprema koja snima vrhunski zvuk u WAV audio formatu 48KHz, sa bit rejtom 256 Kb/sec. Prisluškivač p-mini snimač potiče iz porodice minijaturnih Panasonic japanskih prisluškivača zato poseduje odličan kvalitet hvatanja zvuka 100 m2. P-mini je spijunska oprema koja potpuno napunjena može da snima 16h neprekidno. Uređaj p-mini postoji u dve varijante od 8Gb I 16Gb memorije. Na 8Gb memorije može da snimi 96 sati materijala. Kada se želi preslušati materijal nasnimljen na p-mini dovoljno je spojiti na računar I automatski će se pokrenuti. Vreme punjenja p-mini prisluškivača je oko 2h. Prisluškivač p-mini je izrađen od kvalitetnog aluminijuma.

Cena: Pozvati €


 

Usb prisluškivač sa aktivacijom na glas PN3

 

Prisluskivac_sa_glasovnom_aktivaciom

Usb prisluškivač PN3 je poslednji odgovor tehnologije na male, neupadljive i svestrane usb prisluškivače pogodne za svaku upotrebu i svaki dan. Napravljen je od izdržljivih materijala. Ukoliko neko progovori u prostoriji ili u automobilu gde se ovaj prisluškivač snimač nalazi, automatski počinje da snima, tako da sve što je izgovoreno ostaje zabeleženo na memoriji samog usb prisluškivača. Kvalitet snimka je na jako visokom nivou, čist zvuk koji obezbeđuje vrhunska samsungova elektronika i obrada zvuka u procesoru kao i za brzo punjenje zadužen je samsungov brzi punjač poslednje 3 generacije. Dimenzije samog prisluškivača su 4 x 1.8 x 0.8 cm a mikrofoni omogućavaju 10m u okolini samog usb prisluškivača da uhvate glas, PN3 poseduje punjivu Li-Po bateriju a memorija zavisi od modela 8Gb je najmanja a 128Gb je najveća memorija, sa najmanjom memorijom od 8Gb može da snima oko 80h. Preslušavanje nasnimljenog sadržaja je moguće preko računara, tableta ili mobilnog telefona, prisluškivač je izuzetno lak za rukovanja. Usb prisluškivač PN3 je vrlo popularan i nalazi primenu u raznoraznim situacijama.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluskivaci Aluminium 8Gb 14h

 

prisluskivaci usb aluminijum

Upoznajemo Vas sa prisluskivacem u usb-u snimačem kapaciteta memorije 8GB na koju stane 100h audio zapisa, sa jednim punjenjem prisluskivac snima 14h neprekidno. Snimač glasa je napravljen za brzo puštanje u rad i brzo snimanje glasa u dosta visokom kvalitetu snimka. Naravno ovi prisluskivaci mogu da se koriste i kao usb fleš memorije za čuvanje i prenos podataka. Kad želite snimati razgovore u nekoj prostoriji, upalite usb i sakrijete ga, posle 14h neprekidnog snimanja baterija će da mu se isprazni, tad je vreme da se ponovo usb napuni i preslušaju dotadašnji snimci. Prisluskivaci usb serije aluminijum su lepog i nenametljivog izgleda.

Cena: Pozvati €

 


 

USB Fleš Disk Špijunska Kamera prisluškivač (HD Mini)

 

USB snimac prisluskivac HDUSB snimac prisluskivac HD

HD Snimač prisluškivač je spy oprema kamufliran kao standardna USB memorija tako da je totalno ne upadljiv, samom tom osobinom idealan je za tajno snimanje. Može da se koristi i kao usb memorija sa izmenljivim kapacitetom micro sd memorije koja može da bude max 32Gb. Njegova vrhunska prednost je HD Panasonic kamera rezolucije 5 Mpix, koja pravi slike 1280 x 1024 rezolucije i video snimka 1280 x 960. Jednostavno se uključuje pritiskom na taster i pušta u rad da snima Video i ton (zvuk) koje je moguće sa jednim punjenjem snimati do 2h sa potrošnjom memorije 1Gb za oko 40min. snimanja. Kada ima potrebe moguće je samo snimati glas (zvuk) do 3h u kvalitetu 8bit Mono 24.000 kHz. HD Snimač prisluškivač može da snima i dok se puni što je jedna značajna osobina, uz uređaj se dobija i USB punjač . HD Snimač prisluškivač poseduje senzorsku tehnologiju pa je moguće snimati samo onda kada kamera detektuje pokret. Dimenzije prisluškivača su 7.3 x 2.4 x 1.1(cm). HD Snimač prisluškivač se povezuje na računar preko standardnog USB porta i pregledava nasnimljeni materijal preko Windows media player ili preko GOM playera u zavisnosti koji video player imate instaliran na računaru. Nije potrebno da imate nikakve posebne programe za reprodukciju nasnimljenog materijala. HD Snimač prisluškivač je dobro sakrivena spijunska oprema koja može da se koristi kao prenosiva USB fleš memorija.

Cena: Pozvati €


Copyright © 2003 - 2021. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap