BLOKATORI PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE NADZOR MOBILNIH TELEFONA ŠPIJUNSKA OPREMA MENI

Prisluskivaci za nadgledanje prostora prisluskivanje, spijunska oprema prisluskivaci GSM

 

 

Prisluskivaci neogranicene udaljenosti

 

prisluskivaci neogranicene udaljenosti

Prisluškivači specijalne serije, spijunska oprema poslednje generacije sa izuzetno naprednom tehnologijom prisluškivanja prostora. Autonomija rada je 7 dana sa jednim punjenjem. Nije potrebna sim kartica u prisluškivaču. Sa ovim prisluškivačem je moguće prisluškivanje na velike daljine. Npr. Ukoliko prisluškivač postavite u Vašem objektu i odete bilo gde u inostranstvo prisluškivanje je moguće bez dodatnih troškova kredita, radi na principu (Viber). Prisluškivač je namenjen za prisluškivanje oko 40m². Ovo je originalni sixt uređaj i daleko je najbolji od bilo čega što se nudi na tržištu.

Cena: Pozvati €

 


 

Šta je Bitno za prisluskivanje

Razlike kod gsm prisluskivaca ili bubice su dosta velike, što svim profesionalnim uređajima omogućava da se sakriju bilo gde, dok kod senzorskih prisluškivača oni moraju biti postavljeni tako da se senzorski zrak prekida što opet utiče (ograničava) na mesta gde može biti postavljen. Bolja opcija je na senzor glasa, ukoliko neko napravi buku vecu od 40 decibela ili progovori uređaj vas sam poziva. Prisluškivači sa baterijom u pripravnosti do 30 dana ili neprekidnog slušanja do 40h spadaju u novije generacije prisluškivača. Za funkcionisanje GSM prisluškivača potrebna je pokrivenost signalom mobilnih operatera. Prisluškivači se mogu koristiti i kao uređaj za praćenje i lociranje ali dosta neprecizno. Prisluskivanje sa GSM prisluškivačima je komforno sa ne ograničene udaljenosti. Ukoliko se postavi u automobil, pored toga što ćete čuti šta se priča, bićete i u mogućnosti praćenja, i to sve putem vašeg mobilnog telefona. Dimenzije GSM prisluškivača idu od 1x1cm do 10x5cm itd a težina od 10g do 100g

 


 

Prisluškivači USB M4 35h

 

prisluskivanje

Prisluskivanje sa M4 usb prisluškivačem je izuzetno jednostavno, po izgledu kao običan USB koji može da bude korišten i za prenos bilo kojih podataka kao i svaki usb memorija, samo što ovaj usb je i prisluškivač snimač vrhunske čujnosti i kvaliteta. Na izgled nemoguće je primetiti da je to spijunska oprema. Poseduje izvanredne mogućnosti hvatanja glasa širokopojasno do 40 m2, Prisluškivač ima 8Gb memoriju, prednost su mu svakako izuzetno male dimenzije prisluškivač se postavlja bilo gde u prostoru gde želi da se vrši prisluskivanje npr. automobil, torbu, jaknu, vazu, itd. Kod prisluškivača snimača treba obratiti pažnju na dužinu neprekidnog snimanja i na dužinu snimanja koja stane na memoriju prisluškivača, na primer: ovaj prisluškivač snimač može neprekidno da snima 35h sa jenim punjenjem a na memoriju od 8Gb može da nasnimi do 100h zapisa, što znači da će zauzeti samo trećinu memorije dok se baterija ne isprazni. Kad se baterija prisluškivača ponovo napuni opet može da snima 35h neprekidno. Prisluškivač se puni preko računara ili preko usb punjača. Kvalitet samog uređaja je na visokom nivou u svetu spy oprema. Prisluskivanje sa M4 je pravo zadovoljstvo pošto su veoma kvalitetni i dugotrajni. Za preslušavanje i pregledanje nije potreban nikakav poseban program na računaru, čim se priključi na usb računara automatski se otvaraju folderi sa nasnimljenim materijalom.

Cena: 45 €

 


 

Prisluskivaci serije G10

 

Gsm prisluskivaci

Prisluškivač vrhunskog kvaliteta. Poseduje izvanredne mogućnosti hvatanja glasa do 150 m2 celokupno izrađen u SMD tehnologiji, što omogućava kvalitetno prisluskivanje i male dimenzije prisluškivača. U prisluškivač se ubacuje sim kartica bilo kog operatera mobilne telefonije, prisluškivač se postavlja bilo gde u prostoru koji želi da se prisluškuje npr. automobil, torbu, jaknu, itd. Prisluškivač poseduje opciju glasovne aktivacije koja se aktivira na zvuk od 35 decibela. Sa baterijom u pripravnosti do 7 dana ili neprekidnog slušanja do 7h. G10 je gsm prisluškivač koji može i sa minimalnim signalom besprekorno da radi. G10 ima opciju i praćenja, tako da možete na mapi da vidite gde se nalazi u svakom trenutku. Prisluskivanje prostora sa G10 je komforno sa neograničene udaljenosti. Prisluskivaci G10 su veoma izdržljiva spy oprema za precizno prisluskivanje. U pakovanju uz prisluškivač i punjač je uputstvo na Srpskom jeziku gde je sve u slikama i detaljno objašnjeno u načinu funkcionisanja koji je izuzetno jednostavan u 2 koraka se prisluškivač stavlja u funkciju za prisluskivanje.

Cena: 45

 

Prisluskivaci G10

Tokom dugogodišnjeg iskustva suočavali smo se sa pitanjem kupaca, da li može prisluškivač GSM ili bilo koji drugi model za prisluskivanje spy opreme koji radi na principu baterija priključiti na punjač i tako ostvariti konstantno napajanje na duži vremenski period, umesto da se prisluškivač dopunjuje po isteku baterija. Ova vrsta prisluškivača jednostavno nije namenjena i predviđena za takav način rada. To znači da proizvođač nije namenio ni softwerski ni hardverski da prisluškivač tako funkcioniše. Posledice takvog nepravilnog načina korištenja spy opreme su trajno nepopravljivo oštećenje prisluškivača koja mogu nastati nakon sat ili dan ili 2 meseca korištenja, drugim rečima nikad se ne zna koliko će dugo vremena konstantno na punjaču prisluškivač raditi. Neke od pojava kada prisluskivaci rade konstantno na punjaču je i distorzija glasa, zujanje u vezi, prisluškivač neće sam da se javi dok se gsm kartica ne izvadi pa ponovo stavi itd.

 


 

GSM Prisluškivač G12

 

prisluskivaci_G12

G12 Prisluškivač omogućuje svom korisniku, preko jednostavnog telefonskog poziva da sluša sve što se dešava u prostoriji gde je postavljen. G12 je moguće slušati i kontrolisati sa bilo koje lokacije na svetu. Zahvaljujući mikrofonima poslednje generacije G12 beleži svaki zvuk na mestu gde je postavljen. Prisluškivač G12 može neprekidno raditi u režimu čekanja do 25 dana. G12 ima ugrađeni senzor koji Vas poziva kada neko progovori u prostoru koja se nadgleda. Aktivacija funkcije pozivanja kada neko progovori u prostoriji, aktivira se ili deaktivira daljinskim putem. G12 se može sakriti u raznim predmetima opšte upotrebe. Prisluskivac G12 kada se postavi u prostor je potpuno bešuman tako da niko ne može znati da je postavljen u prostor.

Cena: Pozvati

 


 

Prisluskivaci sa 2000h snimanja ili 83 dana

 

Prisluskivaci_profesionalni

Prisluskivaci serije karbon profesionalni uređaji poslednje generacije nano smd tehnologije izrade prepoznaje se kao jedan od najboljih prisluškivača koji se mogu kupiti u slobodnoj prodaji, vrhunski snimač glasa sa ekstremno osetljivim mikrofonima. Glavne karakteristike su dimenzije, dužina neprekidnog snimanja u linearnom modu od 1690h ili u modu glasovne aktivacije od 2000h neprekidnog snimanja. Prisluskivač može biti uključen jako dugo vremena bez dopunjavanja baterije u konstantnom radu i snimajući sve šta se oko njega dešava. Profesionalni snimač prisluškivač je karbon serije mini, profesionalni nivo snimka precizno zabeležen korištenjem 16-bit audio kodeka, poseduje AGC sistem snimanje bez izobličenja što pravi jasne i kvalitetne snimke čak i u teškim akustičnim situacijama. Profesionalno snimanje zvuka omogućuju specijalni mikrofoni koji imaju nizak nivo šuma i visoku osetljivost. Izuzetno lak i jednostavan za korištenje sa integrisanim vremenom i kalendarom kako bi se znalo kad je snimak napravljen. Treba još napomenuti da se ovi uređaji zovu i bubice za prisluškivanje a postoje i bubice za ispite koje studenti koriste, to je važno kako ne bi dolazilo do zabune.

Cena: Pozvati

 


 

Prisluškivači snimači G500

 

Prisluskivaci_sa_aktivacijom_na_glas_20_dana

Prisluškivači snimači serije G500 snimaju do 20 dana sa aktivacijom na glas, velika prednost minijaturne dimenzije, senzorsko praćenje, čak i svaki šapat će snimiti bez problema, prisluskivaci serije G500 imaju aktivaciju na glas, što znači ukoliko neko progovori u prostoriji gde se prisluškivač nalazi on se automatski uključuje i snima. G500 dolazi sa memorijom od 8Gb, 16Gb, 32Gb, 64Gb linearno snimanje 192-384 Kbps. Proizvedeni od kvalitetnih i renomiranih proizvođača Philips i Panasonic. Mikrofoni su kristalni izrađeni u SMD tehnologiji ekstremne osetljivosti. Prisluškivač G500 je nadmašio daleko sve ostale u svojoj klasi po svakom standardu. Prisluskivanje koje se vrši je izuzetno lako i jednostavno. Nalazi se u grupi G što kod Panasonic electronics podrazumeva spy oprema za delikatna prisluškivanja. Prisluskivaci G serije su poznati u celom svetu po pouzdanosti, mnoge detektivske agencije se odlučuju baš za njih. Prevashodno prisluskivaci G serije su pouzdani i sigurno završavaju posao. Može se reći bez ikakve dileme jako kvalitetna oprema.

Cena: Pozvati

 


 

G 47s Spy Eagle

 

G47 Prisluskivaci

Prisluškivač snimač G47 Spy Eagle je vrhunska Spy oprema jako malih dimenzija koja je proizvod dugogodišnjeg iskustva i razvoja Japanskih Panasonic mikrofonskih sistema u proizvodnji od amaterskih do profesionalnih prisluškivača. Model G47 ima nekoliko verzija koje se razlikuju po kvalitetu snimka koji prave. Spijunska oprema tj. prisluskivaci koji koriste Panasonic elektroniku dokazani su po kvalitetu snimka kao i kod opreme za snimanje sa ekstremnim karakteristikama. G47 Spy Eagle je serija prisluškivača sa težinom od 8 grama, koji snimaju neprekidno od 16 do 100 sati i koji se potpuno napuni za 1h. Prisluskivaci serije G47 Spy Eagle su prisluškivači koji kombinuju karakteristike profesionalnih prisluškivača i to: Visok kvalitet snimanja, Visoku kompresiju sadržaja, Veliku pouzdanost, Dugotrajnu upotrebu, Male dimenzije pa se može svuda lako se sakriti. G47 Spy Eagle je spijunska oprema koja je vrlo jednostavna za korištenje. G47 Spy Eagle brzo se aktivira pomoću samo jednog prekidača. Reprodukcija nasnimljenog materijla je direktno iz prisluškivača bez da se usnimljuje na računar. Kao mera bezbednosti samog sadržaja koji je prisluškivač nasnimio verzija G47m sa zaštitom sadržaja koji je na usb prisluškivaču, tako da iako ga neko uključi neće moći videti sadržaj koji je na prisluškivaču. Mikrofon G47 Spy Eagle prisluškivača odlikuje visoka osetljivost i niska razina buke koja pruža kvalitetne mogućnosti audio snimanja sa udaljenosti do 17m.

Cena: 55

 


 

Prisluškivač G44v

 

Prisluskivac G44v

G44v je minijaturni prisluškivač snimač koji se aktivira na glas, namenjen je za snimanje okruženja visokog kvaliteta snimka, može da radi neprekidno oko 7dana. Besprekorne izrade, G44v je namenjen za brzo postavljanje i brzo aktiviranje, mikrofon može pokupiti glas sa prostora oko 70m2. i snimiti ih na sopstvenu memoriju koja se kreće 8Gb ; 16Gb ili 32Gb (zavisno od modela) u visokoj kompresiji. Da bi ste pristupili snimcima, jednostavno je povezivanje G44v sa računarom preko USB porta, nije potreban nikakav specijalan program na računaru za preslušavanje materijala. Uz prisluškivač G44v dolazi njegov originalni punjač. Prisluškivač je originalni proizvod panasonic digitalnih sistema i može se jedino kupiti na specijalizovanim sajtovima i u Spy Shop prodavnicama po Evropi i Americi, nikako po oglasima i slično gde se prodaju njegove kopije koje ni približno nisu kvalitetne. Možete pogledati i još neke usb prisluškivače snimače na strnici usb prisluskivaci.

Cena: Pozvati

 


 

Prisluskivaci za torbe 2x1cm

 

Prisluskivaci serije mikro sa mikro usb ulazom za punjenje i reprodukciju nasnimljenog materijala. Ovi prisluskivaci su izuzetno dobro urađeni i prilagođeni sistemima snimanja iz torbi ili jakni, usnimiće glas bez problema od 7-10m u radijusu u kom se nalaze. Sa dimenzijama 2x1cm daleko su najmanji prisluškivači snimači i za to baš su pogodni za tajna snimanja. Prisluskivač će 3 dana sa aktivacijom na zvuk usnimiti sve šta bude u njegovom dometu.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluskivac u produznom kablu

 

Prisluskivac u produznom kablu

Špijunska oprema za duži nadzor, brzo i lako rukovanje, jedan kvalitetan sistem za prisluškivanje koji je u mogućnosti rada 24/7, nije upadljiv običan predmet koji svi imaju u kući. Ovaj prisluškivač je beskonačnog dometa bez kartica poslednje generacije za slušanje okoline. Pošto ne radi uz pomoć kartica mobilne telefonije nema rominga tako možete bilo gde u svetu otići i slušati okolinu gde je prisluškivač postavljen. U prisluškivač je ugrađen mikrofon smf visoke senzitivnosti Philips.

Cena: Pozvati €

 


 

GSM Prisluskivaci 7 dana rada najtanji 9mm

 

prisluskivaci najtanji gsm

Špijunska oprema za brzo i lako rukovanje, jedan od najtanjih prisluškivača koji je u mogućnosti rada i do 7 dana, sa debljinom 9mm. Gsm prisluškivač beskonačnog dometa u koji se stavlja gsm kartica mobilnog operatera, poziva broj koji je stavljen u prisluškivač i sluša okolina. U prisluškivač je ugrađen mikrofon visoke senzitivnosti Samsung sa ugrađenim filterom za smetnje. Punjenje se odvija sa brzim punjačem koji dolazi u setu. Prisluškivač radi na gsm bazi, što podrazumeva dobru pokrivenost sa signalom mobilnih operatera kako bi uređaj dobro funkcionisao.

 

Germany Cena: 55 €

 


 

Prisluškivač G9

 

Prisluskivac GSM apple

Prisluškivač G9 je spijunska oprema koja je najrasprostranjenija pošto je osnovni model GSM prisluskivaca ujedno i najjeftiniji model, samim tim ne može se očekivati od ovog modela vrhunske rezultate. Ovi prisluskivaci mogu se primeniti tako reći svuda, i poseduju osnovne mogućnosti hvatanja glasa širokopojasno (samo originalni uređaj), G9 poseduje dva mikrofona SMD tehnologije. U prisluškivač se stavlja sim kartica bilo kog operatera mobilne telefonije. Prisluškivač se postavlja u prostoru koji želi da se prisluškuje npr. automobil, torbu, jaknu, vazu, sliku itd. Prisluškivač poseduje opciju glasovne aktivacije tako da se može koristiti i kao sigurnosni sistem, G9 je najednostavnija spijunska oprema. G9 prisluškivač je zastareo model i ne može se uporediti niti sa jednim prisluškivačem novije generacije po kvalitetu.

Cena: 20 € (zastareo model)

 


 

Digitalni Snimaci

 

digitalni snimaci

Snimači LX-5 i MDS recorder su među najkvalitetnijim rekorderima snimačima, ovo su u stvari diktafoni, dosta poslovnih ljudi ih koristi za snimanje sastanaka. Digitalni snimači su diktafoni koji se uključuju na glas, sa punjivim ili izmenjljivim baterijama, direktno se može preslušavati snimak sa njih. Vreme trajanja snimanja je od 30h pa do 650h zavisno od kapaciteta memorije i baterije. Dimenzije su 8 x 3 x 1,5 cm, Digitalni snimači ili diktafoni nisu prisluškivači i ne treba ih nikako mešati, prisluškivači su od 5 do 8 puta manji uređaji sa kvalitetnijim snimkom zvuka i namenjeni lakom skrivanju i trenutno lakom rukovanju. Ukoliko Vam trebaju špijunske mini i mikro kamere koje snimaju sliku i zvuk možete pogledati na stranici spijunske kamere. Digitalni snimač je zastareo model i koristio se kad su minijaturni prisluškivači bili skupi ne može se uporediti niti sa jednim prisluškivačem novije generacije po kvalitetu

Cena: 25 €

 


 

Prisluškivač X 3500 4 u 1

 

Prisluskivaci X3500

X3500 je prisluškivač koji spada u grupu prisluškivača 4 u 1. Šta to znači? Prisluškivač ima 4 funkcije a to su. Snimanje video snimaka na komandu, Slušanje prostora do 150m2, Snimanje zvuka u prostoru na memorijsku karticu koja se nalazi u prisluškivaču i pokazivanje lokacije na kojoj se prisluškivač nalazi, tako je moguće i pratiti uz pomoć x3500. Sve komande prisluškivaču se šalju preko poruka na mobilnom telefonu.  Uz prisluškivač dolazi detaljno uputstvo sa slikama na srpskom jeziku. Priluškivač sadži punjivu bateriju koja može provesti 2 dana vremena na čekanju. Prisluškivač X 3500 je zastareo model i ne može se uporediti niti sa jednim prisluškivačem novije generacije po kvalitetu

Cena: 40 € (zastareo model)

 


 

Prisluškivač i lokator USB auto punjač

 

Prisluskivac u auto punjacu

Prisluškivanje u realnom vremenu pozivom broja koji smo stavili u prisluškivač. Aktivacija prisluškivača na glas. Prikazivanje lokacije u realnom vremenu prisluškivač šalje link na guglovoj mapi gde se trenutno nalazi na mobilni telefon koji je zatražio informaciju o lokaciji. Radi na svim mobilnim mrežama što je karakteristika kvalitetnih spy oprema. Kontrola nad prisluškivačem sprovodi se pomoću sms komandnim porukama. Prisluškivač ima ugrađenu bateriju koja mu omogućava i rad ukoliko i nije na upaljaču automobila. Prisluškivač sasvim normalno puni sve modele mobilnih telefona koji se pune preko usb auto punjača tako da niko i ne sumnja da je u pitanju spijunska oprema. Vreme na čekanju je 12 dana dok vreme rada u mešovitom režimu je 4 do 6 dana. U prisluškivač se stavlja i memorijska kartica na koju prisluškivač po komandi uključuje snimanje. Ovi prisluskivaci imaju vreme slušanja neprekidno koje iznosi između 150 i 180min. Ako Vam trebaju trakeri za praćenje možete pogledati na gps tracker gps pracenje vozila.

Cena: 25 €

 


 

Gsm prisluškivač u USB kablu

 

Prisluskivac_u_micro_usb_kablu

Gsm prisluškivač u mikro USB ili IPhone kablu za punjenje mobilnih telefona, tablet, foto aparata itd.. Omogućuje transfer podataka i punjenje, kabal izgledom ne odaje da je reč o uređaju za prisluškivanje na beskonačnu udaljenost. Prisluškivač u mikro usb kablu je napravljen tako da može uhvatiti glas od 40Dbm ili maksimum do 15m. Prisluškivač u usb kablu je predviđen da radi na frekvencijskom spektru gsm Evropskih mobilnih operatera 900MHz, 1800MHz i 1900MHz tako je za njegovo funkcionisanje potrebna pokrivenost mrežom mobilnih operatera. Dužine kabla postoje u nekoliko različitih dimenzija tj. dužina, minimalna dužina kabla je 30cm a maksimalna 1m. Ukoliko se želite zaštititi od gsm prisluškivača onda su Vam potrebni ometaci signala.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluskivaci Gsm u Power Bank-u 30 dana rada

 

Power_bank_prisluskivac

Prisluškivač na platform gsm, što podrazumeva beskonačnu udaljenost prisluškivanja kao i korištenje sim kartice. Stavljanjem sim kartice bilo kog operatera mobilne telefonije u power bank prisluškivač se aktivira i prisluškivanje okoline počinje. Trajanje izuzetno dugo do 30 dana u vremenu čekanja. Sasvim normalno funkcionisanje punjenja mobilnih telefona ili tablet uređaja preko usb kabla za punjenje, podržava 5V 1A punjenja. Ovi prisluskivaci mogu da imaju I glasovnu aktivaciju koja se aktivira na 45Db. Vrlo praktično za nadgledanje okoline, kao i praktičan poklon. Ukoliko pokušavate da saznate istinu koja se priča iza leđa, onda je power bank prisluškivač prava stvar.

Cena: Pozvati €

 


 

Ispy mini prisluškivač snimač 33 dana snimanja na glas

 

prisluškivač 280h snimanja

Ispy ima godine iskustva u profesionalnoj špijunskoj opremi, sa ekstremnim karakteristikama. Proizveden je minijaturni prisluškivač sa visoko kvalitetnim mogućnostima snimanja. Kao glavne karakteristike koje ovaj prisluškivač ima treba izdvojiti: dužina snimanja do 33 dana sa glasovnom aktivacijom, male dimenzije, lakoća rukovanja, uvek može biti npr. u novčaniku pri ruci da bi se upotrebio u pravom trenutku. I spy prisluskivaci su se pokazali jako pouzdanim. U prisluškivaču Ispy mini Korištena je visoka tehnologija senzornih mikrofona za prisluškivanje, koja omogućava oštro I efikasno snimanje ljudskog glasa. Pregled sadržaja koji se nalazi na Ispy mini prisluškivaču se vrši preko slušalica, mobilnog telefona ili računara. Podržava sve operativne sisteme koji se danas koriste. Prisluškivanje sa Ispy mini je izuzetno lako i jednostavno.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluškivač u LED sijalici

 

Prisluskivac u LED Sijalici

Prisluškivač u LED sijalici je zanimljiva stvar, po izgledu ni po čemu se ne razlikuje od bilo koje LED sijalice tako da ni ne budi sumnju da se radi o uređaju za prisluskivanje. LED sijalica sasvim normalno svetli kao bilo koja LED sijalica i ne odaje nikakvu sumnju. Jedan prisluškivač koji je svoju popularnost zaradio lakom upotrebom i kvalitetom. Podržava sve mobilne mreže GSM850/900/1800/1900 i ukoliko je jedan od standarda nedostupan prisluškivač se automatski prebacuje na drugi. Prisluškivač radi na principu mobilne mreže, stabilan je pri radu, na našim testiranjima je prošao sa visokim ocenama što može samo kvalitetna spijunska oprema. Vreme prisluškivanja je neograničeno tako i daljina sa koje se prisluškuje isto je neograničena. Prisluškivač ima ugrađen sensor zvuka, koji se aktivira kada neko priča u prostoriji koja se nadgleda.  Prisluskivaci u LED sijalici su izuzetno jednostavni za korištenje samo se uvrnu u sijalično grlo, prisluskivaci u LED sijalici su se pokazali kao pouzdani i dugotrajni u svetu spy opreme.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluškivač u Punjaču usb

 

Prisluskivac u adapteru ili punjacu

Ovaj prisluškivač je odličan izbor za tajno slušanje, ne budi sumnju pošto izgleda kao I bilo koji usb punjač za mobilni telefon. Jednostavno umetnite bilo koju vrstu SIM kartice, pozovite broj koji ste stavili I slušajte sve šta se dešava u prostoru gde je prisluškivač postavljen sa neograničene udaljenosti. Ovaj prisluškivač možete koristiti u modu da vi njega pozovete ili u modu da on vas pozove ukoliko neko progovori u prostoru koji se nadgleda. Ovaj model ima dva mikrofona I kvalitet zvuka je daleko bolji nego kog bilo kog drugog prisluškivača te vrste. Ovo je prava spijunska oprema I daleko superiorniji prisluškivač od sličnih uređaja. Vreme prisluškivanja je neograničeno kao I daljina sa koje se prisluškuje. Prisluskivač-punjač može raditi do 2 dana iako nije uključen u struju, pošto se većina današnjih telefona ili tablet-a pune na 2 dana.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluskivaci serije G41 T

 

Prisluskivac neogranicenog dometa, Prisluskivac, bubice, prisluskivaciPrisluskivaci, prisluskivac neogranicenog dometa, bubice, Gsm prisluskivac

Prisluskivaci G 41 T posedujeu 6-frekvencijsku tehnologiju rada, ovaj prisluškivač je kvalitetno izveden u saradnji sa Američkim poznatim kompanijama Texasspy, i Energizer, poseduje superiorne kristalne mikrofone za hvatanje glasa do 180 m2, dizajniran je tako da prati razgovore u ciljnim područjima, od momenta aktivacije za 1 minut ste u mogućnosti pratiti audio nadzor. U prisluškivač se ubacuje sim kartica bilo kog operatera mobilne telefonije, i postavlja se u prostor koji želi da se prisluškuje. Prisluškivač poseduje opciono glasovnu aktivaciju i neprekidno radi od momenta aktivacije oko 6 meseci ili 180 dana. Prisluskivanje prostora sa G41 T je izuzetno i komforno sa neograničene udaljenosti. G 41 T je spijunska oprema koja radi tako što je zasnovan na mobilnoj mreži pa u koliko nema signala mobilnih operatera prisluškivač neće moći da radi, ukoliko postoji i naj minimalniji signal mobilnih operatera prisluškivač odlično funkcioniše.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluškivač kroz zid G Master

 

Prisluskivaci G Master

Prisluškivač serije master namenjen je da omogući slušanje kroz zid ili kroz staklo, metal, gipsane pregradne zidove itd. Prisluškivanje kroz betonske zidove ili plafone nije nikakav problem sa prisluškivačima master serije. Master prisluskivaci su visoko osetljivi sa superiornim sposobnostima hvatanja zvuka kroz prepreke. U sam prisluskivac su ugrađeni filteri i pojačivači zvuka koji omogućavaju lep i jasan zvuk, kada se sonda prisloni na zid i upali uređaj, počeće automatski prijem zvuka kroz zid, koji se sluša preko slušalica koje idu u setu sa prisluškivačem. Samo korištenje tj. prisluskivanje je veoma jednostavno, u nekoliko koraka spijunska oprema se stavlja u funkciju. Spijunska oprema master i serija prisluškivača koji prisluškuju kroz prepreke je dokazana spijunska oprema za prostorno prisluškivanje. Sva spy oprema master ima uputstvo na srpskom jeziku.

GermanyCena: Pozvati €

 


 

Prisluškivač u spuštenom plafonu

 

Gde sakriti prisluskivac

 

Kada treba zahtevan prisluškivač sa odličnim karakteristikama onda je to svakako prisluškivač M66, koji se može pohvaliti izuzetnim razultatima. Kao takav jako je dobro prihvaćen od korisnika. M66 je kvalitetno napravljen za duži vremenski period eksplatacije, u prisluškivaču su poslednje reči tehnologije poznatog Američkog proizvođača Texas instruments. Prisluškivač M66 dolazi u nekoliko različitih varijanti tako da može poslužiti za širok spektar prisluškivanja. Prilikom postavljanja m66 nije potrebno nikakvo posebno predznanje, izuzetno je jednostavan za upotrebu, prisluškivač je odmah aktivan po postavljanju, može neprekidno da se sluša prostor u koji je postavljen. M66 poseduje senzor koji aktivira prisluškivač na glas samim tim prostor u koji se postavi ovaj prisluškivač smatra se dobro ozvučenim bez kompromisa u kvaliteti zvuka. Prilikom aktiviranja tj. slušanja m66 korisnik je izuzetno iznenađen o kakvom se čistom i jasnom zvuku radi prilikom slušanja prostora u koji je prisluškivač postavljen. Uz M66 dolazi uputstvo za upotrebu na Srpskom jeziku sa garancijom od godinu dana.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluškivač u produžnom kablu

 

Prisluskivac u produznom kabluProduzni kabal prisluskivac

 

4 frekfencije tehnologija rada, ovaj proizvod može se primeniti u većini zemalja (sem Japana i Korea), i poseduje izvanredne mogućnosti hvatanja glasa širokopojasno. Ovo je spijunska oprema Non-stop dostupna na poziv. Neprekidna mogućnost nadgledanja. Uređaj postoji u 3 klase. Uređaj poseduje prenaponsku zaštitu tako je predviđen da se koristi i kod naj osetljivijih uređaja kao što su plazma televizori ili računari itd... Uređaj se sasvim normalno koristi kao produžni kabal koji može biti sa min. 3 a max. 8 utičnica. Prisluškivač u produžnom kablu se veoma jednostavno korist, kao prvo skine se zaštitno kamuflažni poklopac, zatim se stavi SIM karticu u slot, vrati poklopac na mesto, uključi produžni kabl u struju i sačeka 15 sec. da uređaj pronađe mrežu. Proizvod radi tako što je zasnovan na GSM, CDMA, 3G mreži, to podrazumeva da je za njegovo funkcionisanje potrebna pokrivenost signalom mobilnih operatera. Prisluskivanje prostora sa prisluškivačem u produžnom kablu je izuzetno i komforno sa neograničene udaljenosti. Lako rukovanje tj. prisluskivanje opcijom kontrole zvuka, kada se aktivira na uređaju takva opcija, prisluškivač sam zove kada neko progovori ili napravi bilo kakav zvuk u prostoru koji se nadgleda (po narudžbi). Moguće primene prisluškivača u produžnom kablu: Kao sigurnosni uređaj u kući, kao sigurnosni uređaj u poslovnim prostorima, itd.. Frekvencije na kojima prisluskivaci rade su (sve Evropske mreže) 900/1800/1900 MHz, Prijemni signal senzitivnost -/+14K, Domet mikrofona 150 m2 radius, Kućište: Aluminijumsko i samogasiva plastika, 3-5 gnezda, osigurač 6,3A - 250V.

Cena: Standard model: 10.000 din i Professional model koji se vrhunski čuje: 12.000 din

 


 

Mogućnost za ugradnju

 

Prisluskivaci www.slusalica.netPrisluskivac www.slusalica.netPrisluskivanje www.slusalica.netwww.slusalica.net prisluskivac u vazi

 

Prisluškivač kome je prednost ugradnja u već postojeće stvari u prostoru, koje ne izazivaju nikakvu sumnju. Ugrađuje se u Slike, osveživače vazduha, vaze, zidne satove, lampe, lustere itd. Dimenzije prisluškivača su: 3,5 x 2.3 x 1 cm, frekvencije na kojima radi (sve Evropske mreže) 850/900/1800/1900 MHz, Prijemni signal senzitivnost -/+15K mikrofona, Vreme čekanja do 10 dana, Domet prisluškivanja: beskonačno, Temperatura na kojoj prisluškivač normalno radi -20/+55 Celzijusa, Domet mikrofona do 200m2 (diametralno) 4 pravca, Aktivacija na glas kad osoba progovori ili napravi bilo kakav zvuk, Težina 15g.

Cena: Pozvati €

 


 

Prisluskivaci mini mikro 885h

 

prisluskivaci_mini_mikro

Jedan od najmanjih mikro prisluškivača na tržištu sa navedenim karakteristikama, Vrhunski uređaj za ljude koji traže specijalizovani prisluškivač velikih performansi. Prisluskivaci mikro donose sasvim novi softver koji omogućava podešavanje po želji korisnika. Savršen uređaj za dugoročni nadzor. Dimenzije: 45 x 12 x 19mm, baterija: Punjive Li-Po beterije. Prisluškivač sa jednim punjenjem I uključenom aktivaciom na glas snima najviše 885h. Memorija prisluškivača je interna 64Gb I može da podrži 885h snimka sa 5.7kHz kvalitetom snimka I DFQI kompresijom. Kompresija može biti i 2bit. Aktivacija na glas prilikom zvuka od 50dB. Kvalitet različitog snimka: 24kHz, 16kHz, 11kHz, 8kHz, 5kHz Senzitivnost mikrofona na 10m. Potrošnja baterije manja od 20 uA. Snimci mogu da se prebacuju na kompjuter I tako preslušavaju ili direktno sa prisluškivača da se preslušavaju. Na stranici ometaci mobilnih telefona možete pogledati kako se zaštititi od gsm prisluškivača.

Cena: Pozvati

 


 

Miš prisluskivaci za računar

 

Prisluskivac u misuMis prisluskivac

Prisluškivač u mišu sa kristalnim mikrofonima čuje i šapat, jako kvalitetan i pouzdan prisluškivač. Miš se sasvim normalno koristi kao i svaki miš za računar, konekcija na USB port, mogućnost odabira miševa iz asortimana koji je ponuđen ili prisluškivač se može ugraditi i u miš po želji kupca. Postoje 2 klase uređaja prva klasa je Genius ovde prezentovana a druga klasa je Lenovo. Prisluškivač u mišu funkcioniše tako što se stavi SIM kartica u slot, kartica može biti bilo kog operatera, sačeka 15sec. da prisluškivač pronađe mrežu, i spreman je za upotrebu. Prisluskivanje prostora sa prisluskivacem u mišu je izuzetno i komforno sa neograničene udaljenosti. Miš prisluškivač je spijunska oprema koja radi na GSM mreži. Lako rukovanje uređajem sa opcijom kontrole zvuka, kada se aktivira na prisluškivaču takva opcija, miš prisluškivač sam zove kada neko progovori u prostoriji koja se nadgleda. Moguće primene prisluškivača: Kao sigurnosni uređaj u kući, kao sigurnosni uređaj u poslovnim prostorima, itd. Frekvencije na kojima miš prisluskivaci rade (sve Evropske mreže) 850/900/1800/1900 MHz, Prijemni signal senzitivnost -/+11K, Domet mikrofona max. 15 m radius, Aktivacija na glas kad osoba progovori ili napravi bilo kakav zvuk.

Cena: Pozvati

 


 

Prisluskivaci po Porudžbini

 

Prisluskivaci se specijalno naručuju po potrebi korisnika, ukoliko imate potrebu za prisluškivačima ili neka druga spijunska oprema po vašoj ideji i specifičnoj potrebi vršimo direktno naručivanje od poznatih svetskih proizvođača. Potrebno je da nas kontaktirate i zajednički dodjemo do zadovoljavajućeg rešenja.

 


 

Prisluškivač snimač

 

Vrsta prisluškivača koji se aktivira na glas ili na šum zavisno na koju se osetljivost podesi. Može biti postavljen bilo gde, ima sopstveno napajanje sa vremenom rada od 70h do 1200h, zavisno od modela prisluškivača. Ovaj prisluškivač je spijunska oprema koja deli osobine profesionalne opreme po kvalitetu snimaka. Prisluškivač poseduje sopstvenu memoriju na koju usnimljava i koju nije moguće proširivati. Preslušavanje snimaka se vrši preko računara ili preko slušalica, direktno sa uređaja zavisi od želje kupca koju opciju želi. Prisluškivač snimač koristi naj moderniju senzorsku tehnologiju tako da mogu i šapat da usnime. Prilikom korišćenja za snimanje normalnog razgovora prisluškivač snimač će sa 18m radius da snimi normalan razgovor, ukoliko se radi o šapatu radius je oko 9m. Uz snimač prisluškivač dolazi uputstvo na srpskom jeziku.

Cena: Pozvati

 


 

Legalnost korišćenja opreme Sa izuzetkom UHF opreme, sve stavke koje se prodaju pod spijunska oprema se legalno prodaju u Srbiji i Evropi. Sva odgovornost, međutim, za bilo kakvo kršenje ljudskih prava ili prava na privatnost je nedvosmislena odgovornost kupca. Kao takav, kupac ima odgovornost da osigura da se spy oprema koristi u skladu sa svim ljudskim pravima, pravo na privatnost, građanskim i krivičnim zakonima u oblastima upotrebe. Prihvatanjem ovih uslova saglasni ste da preuzmete punu odgovornost za upotrebu bilo koje spy opreme npr. prisluskivaci kupljene na sajtu. Na teritoriji R. Srbije plaćanje se vrši u dinarima.

 


Copyright © 2003 - 2024. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap