BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMA MENI

Spijunske kamere Mikro i Mini

 

Kamere u Hemijskoj, Upaljaču, Cigaretama, Auto Privesku

Spijunske kamere ili data mikro kamere koristi sopstvenu memoriju za usnimljavanje videa, slike i tona.

Mikro kamere se dele po memoriji na integrisane i izmenjljive u obliku micro sd kartica.

 

 

Spijunska kamera G serije Minijaturni video audio snimač G34 28h neprekidnog snimanja

 

Kamera_mikro_g33

Spijunske kamere, Mikro kamere serije G 34 je minijaturna mikro kamera odličnih karakteristika najmanja mikro kamera sa dimenzijama 3 x 1.5 x 1 cm, koja može da snima neprekidno 28h sliku i ton. Poseduje detektor pokreta kao i noćni mod snimanja. Svetlost i daljina snimanja se balansiraju automatski, Domet fokusa je od 190mm do beskonačno, Integrisana memorija od 256Gb, Podržani formati su AVI / JPEG, rezolucija video snimka je HD 1920 x 1080 od 12MPx, baterija je punjiva integrisana. Kamera G34 ne može se ometati poseduje zaštitu od ometac signala. Odličnih tehničkih karakteristika visoke klase kao što su dužina snimanja, veličina, težina 20g, jasnoća zvuka i slike, lakoća rukovanja, Uz G 34 se dobija USB punjač kao i kabal za povezivanje sa računarom. Spijunska kamera G34 lako se koristi, snimci koje napravi kamera lako se pregledaju na telefonu ili računaru preko Windows Media Player ili GOM Player. G34 poseduje cee elektronski sertifikat. Kamerica u setu sadrži uputstvo na srpskom jeziku. Ukoliko Vas zanima prisluškivanje možete pogledati na stranici prisluskivaci.

Cena: Pozvati €

 


 

Skrivena špijunska kamera MK5

 

spijunske_kamere_MK5

MK5 je minijaturna špijunska mikro kamera, bazirana na Samsungovoj kameri 5 generacije sa 12MPx kamerom. Visoka definicija full HD1080P 1920 x 1080, izuzetno malih dimenzija, prenosna, lako se može kamuflirati i sakriti sa autonomijom rada od 24h, u kameru je ugrađena punjiva baterija. Kamera MK5 poseduje detektor pokreta, tako da ukoliko dođe do bilo kakvog pokreta kamera se automatski pali i počinje sa snimanjem slike i tona. Ova kamera ima sopstvenu memoriju od 128Gb. Ugao pod kojim snima je 140 stepeni, što bi značilo da MK5 pripada porodici širokougaonih kamera. Kamera snima i ton kao bubice snimači. MK5 postoji i u verziji za noćno snimanje, video format koji kamera snima je AVI. Ukoliko se priključi na dodatne eksterne baterije može snimati 48h.

Cena: Pozvati €

 


 

Spijunske kamere mini EAGLE

 

mini špijunske kamere HD

Mini Eagle Špijunske kamere su mali kompaktni i diskretni uređaji koji se koriste za tajno snimanje videa i zvuka u različitim okruženjima, kao što su magacini, stanovi, kuće, kancelarije ili vozila. Mini kamere zavisno od verzije mogu kontinuirano ili na senzor snimati 6h ili 8h aktivnosti unutar lokacije, obezbeđujući stalno praćenje i bez izazivanja sumnje. Memorija 64Gb, mogućnost pregledavanja preko telefona, sa ili bez magnetnih leđa. Mini kamere su uređaji koji su dizajnirani da ostanu skriveni nemaju nikakva svetla ili kablove koje ih mogu odati.

Cena: Pozvati €

 


 

Skrivena kamera u cigaretama

 

Skrivena kamera u cigaretama

Obična pakla cigareta koja može čak i da se upotrebljava dok snima, možete iz nje vaditi cigarete i pušiti dok snima sliku i zvuk tako da niko neće pretpostaviti da je reč o špijunskoj kameri. Snima neprekidno od 2, 6, ili 8 časova. Postoji i u modelu W sa direktnim prenosom slike na daljinu. Kamera ima u sebi memoriju od 32 ili 64Gb mogućnost pregledavanja snimaka i na mobilnom telefonu.

Cena: Pozvati €

 


 

Špijunska Kamera Dugme

 

Spijunska_oprema_kamera_dugme

Spijunska oprema za tajno snimanje kamera dugme koja se prevashodno koristi za snimanje konverzacija tj. razgovora između dve ili više osoba u rastojanju od 30cm do 10m, sa jasnom slikom i zvukom bez izazivanja ikakvih sumnji da se radi o sakrivenoj kameri. Kamera dugme je sakrivena kamera od 8MPx koja se pokazala izuzetno uspešno za tajno snimanje sagovornika. Kamera je sakrivena iza dugmeta gde snima konstantno video i ton. Kamera dugme ima memoriju od 8, 16, 32Gb. Verzija kamere dugme od 8Gb može da nasnimi 4 sata konstantnog video snimka. Najduži period neprekidnog snimanja je do 15h. Kameru dugme je lako uskladiti pošto ih ima u 45 različitih vrsta. Kamera dugme poseduje sopstvenu bateriju koja se dopunjuje po potrebi. Spijunska oprema koja je izuzetno laka i jednostavna za upotrebu, kao i pregledavanje nasnimljenog sadržaja koji se vrši kada se kamera priključi preko USB kabla sa računarom.

Cena: Pozvati €

 


 

Spijunske Kamere Raptor 12MPx

 

Spijunske_kamere_Raptor

Jedinstvene spijunske kamere sa specijalnim dizajnom i jedinstvenim mogućnostima snimanja. Izrađene od jedinstvene magnezijumske legure otporne na udarce, spijunske kamere serije raptor su izuzetnih sposobnosti za tako male spijunske kamere, koje omogućavaju jasnu sliku kako bi se bez problema prepoznao lik ili indentifikovala osoba koja je snimaljena sa ovom kamerom. Za razliku od drugih kamera sa slabom rezolucijom gde se teško može prepoznati čovek koji je snimljen, kod ovih kamera takvih problema nema. Jasna slika i realne boje kao i mogućnost snimanja po mraku su izuzetne karakteristike. Kamera snima u rezoluciji HD 1920 x1080, ugrađene punjive baterije u kameru koje se dopunjavaju, memorija 64Gb. Neprekidno snimanje 15h sa jednim punjenjem baterije. Dimenzije 6 x 3 x 2cm, snimanje slike i tona istovremeno ili odvojeno. Ukoliko Vas interesuju drugi proizvodi mozete pogledati na Spijunska oprema Beograd.

Cena: Pozvati €

  

Spijunska kamera u osveživaču

 

spijunske kamere u osvezivacu

Elegantna špijunska mikro kamera u osveživaču za vazduh sa rezolucijom HD 1920 x 1080, diskretno postavljena kamera koja i te kako služi svrsi i donosi odlične rezultate. Kamera kao opcioni deo može da ima detektor pokreta, kamera dolazi u nekoliko različitih varijanti sa dužinom snimanja od 3, 6 ili 16h neprekidnog snimanja ili snimanja na pokret. Kao i direktno gledanje slike na Vašem mobilnom telefonu. Diskretno snimanje sa 5MPx kamerom je sasvim dovoljno za jasnoću snimka da se na snimku sve jasno i lepo vidi. Za snimanje zvuka zadužen je mikro tms mikrofon koji beleži zvuk i do 10m od kamere. Kameru je moguće koristiti kako u kućnim uslovima tako i u poslovnim kancelarijama, radnjama ili skladištima gde ima potrebe za tajnim video nadzorim.

Cena: Pozvati €

 


 

Mikro kamere HD Špijunski HD video audio snimač G45

 

špijunski HD video audio snimač

Spijunska kamera je minijaturni HD snimač koji je izuzetno jednostavan za rukovanje. Njegova osnovna karakteristika je Samsungova kamera rezolucije video snimka 1280 x 960. Poseduje slot za micro sd memorijsku karticu max. kapaciteta 32Gb. Snimač prisluškivač konstantno snima 8h video i audio (zvuk), Ukoliko želite možete do 17h neprekidnog snimanja samo glasa (audio). Glavne funkcije su snimanje video/audio, slikanje (pravljenje fotografija 5M pix.), USB prenosiva memorija, Samo snimanje audio (glasa), Snimanje kada detektuje kretanje, Snimanje i za vreme dok se puni. G45 je u grupi mini hd kamera spijunska oprema proeflex kamera prisluškivača puni se preko USB punjača koji se dobije u setu, pregled nasnimljenog sadržaja se vrši preko računara, gde se premotava sadržaj ili premešta na memoriju računara kako bi se oslobodila memorija za ponovno snimanje. Video format:AVI, Memorija:32Gb, Video rezolucija:1280x960, Težina 27g. Trajanje snimanja 8h. Dimenzije: 70 (V) x 22 (D) x12 (Š).

Cena: Pozvati €

 


 

Špijunska oprema ručni sat

 

Spijunska_oprema_sat

Mikro kamere u koje spada špijunski ručni sat su široko upotrebljavana spijunska oprema, postoje dve varijante špijunskog sata sa kožnom narukvicom I sa metalnom narukvicom. Snimajte slike i video u video format: AVI sa video kodom: M-JPEG. Rezolucija videa je: 720 x 480 VGA I veličina slike: 1280 x 960, špijunski sat ima 30 frejmova po sekundi. Softver podržava: Sopstveni operativni sistem kao i prebacivanje slika i video sadržaja na računar bez potrebnih programa. Format slike je: JPG  radi slike sa kamerom u pikselima od: 2.0 mega pixel sa proporcijom slike: 4:3. Kapacitet baterije je: 350mAh koja omogućava vreme rada sata od: 80-115 minuta neprekidnog snimanja. Sat se puni preko računara, voltaža punjenja: DC-5V, punjač I prenos slike se vrše preko istog kabla Mini 4Pin USB. Memorija postoji od 8Gb, 16Gb, 32Gb i ugrađena je u sat. Veličina ručnog sata je: 4 cm x 4 cm x 1.1 cm. Glavne funkcije sata su: 1. Snimanje glasa 2. Video snimanje 3. Slikanje 4. PC Kamera 5. HD 1280 x 960, 30 FPS. Satovi su kvalitetno izrađeni, testirani I provereni na funkcije, ukoliko se pokažu nedostatci u radu moguće je servisirati ili zameniti uređaj za isti u roku od 6 meseci.

 


 

Kamera Hemijska

 

kamera u cigaretamaKamera hemijska

Ovo nije obično pakovanje cigareta ili upaljač ili hemijska, zapravo sve ove stvari imaju kameru i mikrofon, i mogu da prenose sliku od 50 do 300 metara daleko (zavisno od modela), ili snimaju na svoju memoriju, koja je od 4Gb do 32Gb. Instalacija je veoma jednostavna. Snimljeni materijal se pregledava preko računara. Operativna frekvencija 1.2GHz , 2.4GHz ili 5.8GHz. Napajanje sa punjivim ili alkalnim baterijama.

Cena: 45€
USA spy gear


 

Špijunska kamera Mini HD 12 MP

 

Spijunska mikro kamera, Skrivene kamere, Mikro kamereSpijunska mikro kamera za nocno snimanje, Skrivene kamere, Mikro kamere

Špijunske kamere serije mini je DV kamera sa mogućnošću snimanja u mraku, veoma se jednostavno koristi. Njene praktične namene su mnogobrojne od biznisa, edukacije, medija, prava, turizma, obezbeđenja itd. Infra red svetla omogućavaju snimanje u mraku. Video rezolucija 1920 x 1080 sa 30 frejmova po sekundi. Dužina snimanja koja je testirana između 45min - 1h. Mogućnost pravljenja I tajnih fotografija rezolucije HD1080 DV sa 12M pixel kamerom. Jedna od mnogobrojnih prednosti  je mogućnost snimanja I za vreme punjenja baterije. U mikro kameru je ugrađen I mikrofon tako da snima I zvuk. Video format na koji snima je AVI, celokupan sadržaj mikro kamere se snima na memorijsku micro SD karticu maksimalnog kapaciteta 32Gb. Snimljeni sadžaj na mikro kameri se  pregledava tako što se spoje računar I kamera kablom, tada se otvori automatski folder sa snimljenim video sadžajem. Podržani sistemi su svi Windows, Mac OS od 10.4 I Linux.

 

Cena: 40 € (zastareo model)

 


 

Kamera u hemijskoj olovci

 

Kamera HemijskaKamera u Hemijskoj Povezivanje racunara i kamere hemijske

Spijunska oprema mikro kamere u hemijskoj olovci imaju i snimač glasa, pravljenje video snimaka i pravljenje fotografija.
Glavne funkcije: Video snimanje i USB drajv. Koristi se kao hemijska olovka za pisanje. Usnimljeni materijal se pregledava preko računara GOM, VLT, MMP ili nekog drugog MP4 plejera po izboru, ne zahteva nikakve posebne programe za pregledavanje i preslušavanje nasnimljenog materijala. Brisanje memorije sa hemijske se izvodi isto preko računara, ukoliko su snimci potrebni kopiraju se na računar, na taj način se oslobađa memorija na hemijskoj i spremna je za ponovnu upotrebu. Hemijska je napravljena od kvalitetnog aluminijuma, crne je boje (kao na slici), veoma elegantnog izgleda. Spijunska oprema kamera u hemijskoj ima senzor kamere kolor cmos, automatsko balansiranje slike, fokus domet kamere 150mm ~ beskonačno, memorija 2 - 4 - 8 - 16 Gb, format snimanja AVI / JPEG, rezolucija slike kod spijunske kamere 1280x960, trajanje snimanja od 45min do 90min.

Cena: 20€

 


Copyright © 2004 - 2024. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap