BLOKATORI PRISLUSKIVACI BUBICE BEŽICNE MIKRO KAMERE PRACENJE ŠPIJUNSKE KAMERE ANTI-BLOKATOR SISTEMI DETEKTORI ŠPIJUNSKA OPREMAMENI NADZOR MOBILNIH TELEFONA

 

Traker GPS lokator uređaji za satelitsko praćenje

 

Gps lokator Tragac Gps Tracker

 

Traker se još naziva i gps lokator ili tragač u njega se stavlja SIM kartica bilo kog operatera, preko aplikacije koja se preuzme na internetu na telefon sa kojeg se nadgleda praćenje, instalira se na telefon Ios ili Android. Preko aplikacije kompletno se upravlja sa trakerom, aplikacija sadrži guglovu mapu preko koje se precizno prati lokacija na kojoj će biti prikazana trenutna precizna lokacija tj. pozicija lokatora. Sa lokatorom je moguće nadgledanje Automobila, Kamiona, Kombija, raznih tereta i osoba. Tracker zbog svojih malih dimenzija kao što se vidi na slici 35mm kada se uporedi sa kovanicom, dosta često se upotrebljava za praćenje ljudi tako što se ubaci u torbu, ranac, kaput. Zbog svoje težine od 25g neosetne je težine. Ukoliko Vam treba prisluškivanje pogledati na stranici spijunska oprema.

Upotreba je veoma jednostavna, postavlja se na objekat praćenja, negde se sakrije ili se magnetima pričvršćuje sa spoljašnje strane. Sa magnetnim poklopcem tracker se može prilepiti uz bilo kakvu metalnu površinu. Može se staviti u torbu ili ranac odakle će bez problema funkcionisati. SIM kartica koja se stavlja u tracker mora imati dovoljno kredita da pošalje poruku. Obratiti pažnju da li je baterija u uređaju napunjena pre upotreba, tracker dolazi sa punjivom baterijom i punjačem. Različiti modeli lokatora poseduju različitu preciznost i trajnost baterija koja su u lokatoru, kreću od 1 do 90 dana, zavisno od potreba korisnika. Tracker funkcioniše na otvorenom prostoru ne može funkcionisati u zgradi, kući. Prilikom testiranja potrebno je izaći na otvoreni prostor, zato što mu je potreban signal satelita koji se vertikalno prostire. SIM kartica koja se stavlja u lokator ne sme biti zaštićena PIN kodom. Na tržištu postoje mnogi lokatori, svi na ovom sajtu su detaljno testirani i provereni da funkcionišu kako sa domaćim operaterima tako i sve funkcije lokatora da ispravno rade.

Cena: Pozvati €

 


 

Spider specijalni lokatori za usku primenu

 

Gps najcesce pozicije postavljanjaGps pozicije postavljanja pracenja

 

Pod specijalnim lokatorima podrazumevaju se uređaji za praćenje koji se izvode ili rade po narudžbini kupca. To su nestandardni lokatori koji imaju određenu preciznost uz pomoć atlas ili saturn čipa ili određeno trajanje baterije do 1 god zavisno od modela i potrebnih funkcija. U specijalne trackere spadaju i SPIDER lokatori koji se koriste za detaljnu analizu i analitiku kretanja objekata na koje su stavljeni. Njihova ogromna prednost je u tome kada se postave od tog momenta oni skuplaju podatke o trenutnoj lokaciji, brzini kretanja, pravcu kretanja, vremenu zadržavanja na određenoj lokaciji, nadmorskoj visini itd.. Sva oprema se detaljno testira i proverava kako elektronski tako i manuelno, što za rezultat ima naj preciznija uputstva i karakteristike koje se u nemalom broju slučajeva razlikuje od proizvođačevih specifikacija.

Cena: Pozvati €

 


 

Gps Miny satelitsko praćenje

 

gps pracenje

 

Glavne funkcije ovog minijaturnog uređaja su praćenje I prisluškivanje u realnom vremenu. Jedan od naj tanjih uređaja za praćenje od svega 5mm debljine omogućava lako sakrivanje. Prisluškivanje u realnom vremenu preko smd Samsung mikrofonskog sistema. Vrlo korisne funkcije su i dojava ukoliko bude prekoračena elektronska ograda, i dojava za slučaj prekoračenja definisane brzine. Praćenje GPS lokacije se odvija uz pomoć 2D i 3D naj preciznijeg Google map sistema sa svim oznakama radi lakše orijentacije.

Cena: Pozvati €

 


 

GPS Lokator funkcionisanje

 

GPS_lokator

 

Stvarna pozicija za gps lokator može da bude netačna to je zato što signal je ometan od strane urbanog kanjona, kao što je prikazano gore na slici. Za razliku od otvorenog prostora i praćenja npr. automobila na otvorenom prostoru, kada se uđe u gusto naseljeno područje gde su zgrade blizo jedna drugoj i gde je određena visina zgrada, to za precizan satelitski signal može da bude problem u preciznom prikazivanju na mapi. Da bi preciznu lokaciju gps lokator mogao da odredi, minimum su potrebna 3 gps satelita, ukoliko vidi samo dva gps satelita tada gps lokator može da daje netačnu ili približnu lokaciju. Još jedan slučaj kada gps lokator ne može odrediti svoju trenutnu lokaciju jeste upotreba gps blokator -a od strane 3 lica. Ukoliko je upaljen gps blokator ometa signal između satelita i gps lokatora koji je potreban lokatoru da bi odredio preciznu poziciju. Ukoliko traker neće da prihvati SIM karticu od nekog operatera, staviti SIM karticu od drugog operatera mobilne telefonije, zato što je moguće da je pokrivenost signala tog operatera loša na tom području

 


 

Gps mini Pracenje Vozila

 

GPS_pracenje_vozila

 

Gps traker za pracenje vozila ili ljudi, jedan od najmanjih trakera na svetu za praćenje, sa dimenzijama 34 x 25mm. Praćenje se vrši preko Gps, Agps i Lbs. Praćenje u realnom vremenu preko jednog poziva. Mogućnost i praćenja istorije trakera do 3 meseca. Gps mini je opremljen atlas gps čipom poslednje generacije za što veću preciznost i što manju potrošnju energije, kako bi dugo mogao izdržati bez punjenja. Primene ovog trakera su raznovrsne od praćenja automobila, dece, kućnih ljubimaca, traker je veoma mali i zato ga je moguće lako sakriti. Uz gps mini dolazi aplikacija za android ili iphone zbog bržeg i konfornijeg korištenja tj. praćenja.

Cena: Pozvati €

 


 

Postavljanje uređaja za praćenje

 

lokator gps

 

Trakeri ili lokatori za tajno praćenje vozila u ovom slučaju dati su na slici moguća mesta i naj češća mesta gde se postavljaju. Lokatori što su u boljem kvalitetu preciznost im je veća i dugotrajnost, ali to nije nikako povezano sa veličinom samog lokatora. Vrhunski lokator nisu veći od kovanice a mogu i po mesec dana raditi sa jednim punjenjem baterija.

 


 

Tajno Pracenje automobila Standard

 

lokator gps

Jednostavno postavite GSM karticu u traker za praćenje. Kad god pozovete uređaj on će prekinuti poziv i odgovoriti porukom sa koordinatama svoje lokacije putem SMS poruke i linka na guglovoj mapi. Kad odete na link on će precizno pokazati gde se vozilo koje se prati nalazi. Ovaj GPS tracker je namenjen za praćenje vozila pomoću GPS (satelita), GSM i GPRS tehnologije. GPS tracker je dizajniran za upotrebu u bilo kojem vozilu kako bi pratio njegovu putanju i lokaciju, kao što su automobili, autobusi, čamci, kamioni, brodovi, bilo koja motorna vozila, kombiji kao i građevinske mašine kao i još mnogo toga - mogućnosti praćenja uživo su praktično neograničene! Ovaj uređaj je posebno koristan ako je vaše vozilo ili vaše stvari ukradeno. Vreme GPS praćenja je na vremenu čekanja i do 7 dana. Uz uređaj dolazi kućni punjač, baterija, auto punjač, radi na frekvenciji L1: 1575.42 MHz , traker može biti korišten i kao uređaj za prisluškivanje kabine vozila. Veličina trakera: 66mm x 46mm x 17mm.

Cena: 35 €

 


 

Gps pracenje vozila neprekidno 60 dana

 

Gps praćenje vozila

Uživo satelitsko praćenje vozila gsm/gprs/gps sa jednim punjenjem baterije može se neprekidno uživo pratiti i do 60 dana. Praćenje u realnom vremenu putem sms poruke i sve pozicije prikazuju se na google map. Traker dolazi u setu sa svim neophodnim priborom i uputstvom na srpskom jeziku. Upotreba je izuzetno jednostavna, u traker se stavlja kartica mobilnog operatera koja se poziva i zatim traker sam vraća kordinate gde se nalazi. Voltaža kojom se traker napaja je 12V tako da je pogodan za upotrebu u automobilu, uz pomoć adaptera može da se postavi i na 24V napajanje. Uređaj za gps praćenje ima na sebi ugrađene izuzetno jake magnete ako ne i najjače u svetu gsm praćenja za spoljno postavljanje.

Cena: Pozvati €

 


Copyright © 2003 - 2023. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap