BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMAMENI

Blokator Ometac signala

Zaštita od prisluškivanja, Praćenja, Nadgledanje korištenja mobilnog telefona od strane zaposlenih

 


 

Blokator prenosivi

Blokator ili ometač je uređaj koji emituje signale koji ometaju frekvenciju na kojoj rade gsm prisluskivaci i mobilni telefoni kao i WiFi, GPS satelitsko praćenje, slobodna 466MHz frekvencija, GPRS, 433-868MHz, LoJack praćenje itd. Mobilni ometac radi tako što ometa signal između bazne stanice I mobilnog telefona ili risivera i prisluškivača. Takođe zbog sve češćeg prisluškivanja poslovnih sastanaka koristi se i za zaštitu od prisluškivanja tj. kako bi se neutralisala spijunska oprema.

U današnje vreme naj češće se prisluškuje putem gsm prisluškivača koji su i najjeftinija solucija prisluškivanja ali sa ovakvim blokatorima se i taj problem može rešiti. Trenutna tehnologija dozvoljava pravljenje delotvornih mobilnih ometača u veličini mobilnog telefona ili praktično spakovanih u koferu sa sopstvenim napajanjem. Radius blokiranja ometaca varira od želje korisnika naj češće se kreće od 3 do 50m.

Ukoliko postoji potreba za ometačima sa specifičnim blokadama određenih frekvencija ili određena jačina ometača moguće je naručiti po porudžbini takve uređaje. Vrhunski prenosni blokator, proizvodi se u nekoliko različitih varijanti različite snage i namene. Poseduje odlične karakteristike, prilagodljiv korisniku. Ovaj model prenesnog blokatora spada u grupu izuzetno snažnih blokatora. Pokriva standardne GSM signale 2G, 3G, GPRS, 3.5G, 4G LTE, GPS, UHF, VHF, WiFi. Pošto je spakovan u kofer moguće je visoka mobilnost, blokator je lako nositi sa sobom. Blokator može da radi određeno vreme iz kofera.  Vrsta blokatora može varirati od tržišta na kome se koristi, nisu sva područja ista i neće svi blokatori raditi svuda isto ili čak neće raditi uopšte, zato pre kupovine trebate se informisati a naš tim će biti i više nego srećan da Vam pomogne da napravite najbolju moguću kupovinu.

Cena varira od proizvođača i kvaliteta opreme od 200 do 1200 €

 


 

Ometac Signala Blokator 5G mreže

 

Ometac Signala blokator 5G mreže

Poslednjim model Blokatora tj. ometača 5G mreže sa 12 antena, prenosiv sa ugrađenim akumulatorom koji traje max. 90min. Integrisan sistem kulera za hladjenje. Kabal za povezivanje na auto-upaljač radi punjenja. Frekvencije sistem blokade: CDMA, 2G, 3G, 4G, 5G-1, 5G-2, GPS pozicioniranje, DCS, WiFi 2.4, WiFi 5.2, WiFi 5.8, LTE 4G Wimax. Ukupna izlazna snaga je 12W. Domet blokiranja od 5 do 20m (Zavisno od jačine signala na datoj lokaciji gde se koristi.) Težina samog blokatora je 2kg. Svakako treba izdvojiti stabilnost u radu i pouzdanost.

Cena: Pozvati €

 


 

Ometac Signala 2G, 3G, 4G, WiFi, GPS I GSM

 

Ometac Signala gsm gps wifi

Proton T8 ometac signala je kompaktni blokator koji blokira mobilne telefone, satelitsko praćenje i bežičnu WiFi mrežu. Blokator ima punjivu bateriju i uz blokator dolazi kućni i auto punjač. Frekvencije blokiranja su CDMA: 800 do 964MHz, DCS-PCS-4G: 1800 do 1990MHz, 3G: 2.100 do 2.175MHz, GPS L1: 1570 do 1580MHz, WiFi: 2.400 do 2500 MHz. Važna osobina ovog blokatora da se frekvencije mogu uključivati i isključivati po potrebi korisnika, to znači ukoliko je potrebno u datom trenutku samo blokirati bežični internet ili bežičnu WiFi kameru moguće je samo to blokirati.

Cena: Pozvati €

 


 

Gps ometac satelitskog praćenja Predator 5

 

Gps_ometaci_signala

Mnogi transporti se danas prate iz raznoraznih razloga, najviše se oslanja na satelitsko GPS praćenje. Samo GPS satelitsko praćenje dosta zadire u privatnost, pošto bilo ko može da vas prati a u novije vreme i sluša šta pričate u kabini vozila. Definitivno tada je privatnost narušena, kako bi ste zadržali vašu privatnost tu su ometaci GPS praćenja koji su veoma efikasni u blokiranju satelitske pozicije gde se nalazite. Ometac GPS signala Predator 5 je neprikosnoveni kralj u blokiranju satelitskog signala, toliko uspešno da mu je procenat uspešnosti preko 99.5% što retko koji GPS sistem blokiranja može da se pohvali. Ometa u radijusu od 5-10m, može raditi i direktno na upaljač kamiona od 12V ili 24V ako mu je baterija prazna. Ima punjive baterije koje ga napajaju do 2h.

Cena: Pozvati €

 


 

GPS satelitski Blokator L1,L2,L3,L4,L5

 

Gps blokator velikog spektra od L1 do L5

Ovo je veoma jak GPS blokator koji pripada klasi džepnih blokatora koji će onemogućiti rad tj. lociranje svih GPS uređaja koji rade na klasama od L1 do L5. Može biti korišten veoma diskretno u džepu ili torbi tako reći idealan je za tajno korištenje. Testiran domet koji je potvrđen I sertifikovan je do 15m radius ili 30m prečnik delokruga. Ukoliko je jačina signala GPS uređaja u ekstremnim vrednostima prečnik blokiranja tada iznosi oko 10m. Domet ovog blokatora ili kako se još naziva GPS ometača džepne klase je u svetskom vrhu, I po pouzdanosti je među prvima ako ne i prvi, zato smo izabrali baš ovaj model. GPS blokator ima ugrađenu Ni-Zn punjivu bateriju poslednje generacije koja mu omogućava do 60min neprekidnog rada. Blokator je smešten u aluminijumsko kućište koje je peskareno radi lepšeg izgleda. Antene je moguće staviti I skinuti, antenski konektori su svi pozlaćeni radi postizanja odličnih performansi. Uz blokator dolazi punjač za 220V kao I auto punjač za 12V, a za lakše nošenje I kožna futrola.

Frekvencije koje blokira
GPS L1 : 1500-1600 MHz
GPS L2 : 1220-1230MHz
GPS L3 : 1200-1210MHz
 
GPS L4 : 1250-1280MHz
 
GPS L5 : 1170-1180MHz
Radius pokrivenosti
5-15 Metara
Vreme rada
do 60min. može da radi i dok se puni
Voltaža
12V
Baterija
Li-ion
Indikator punjenja
LED
Veličina
113 x 60 x 31 mm
Težina
275 grama

Cena: pozvati

 


 

Maskirni blokator sa šest antena

 

Gsm_blokator_6_antena

Maskirni blokator namenjen da blokira 20m oko sebe mobilne telefone, satelitsko pracenje, Lo-Jack ili WiFi dolazi u nekoliko kombinacija i platformi po želji kupca. Blokator ima u sebi ugrađenu bateriju od 5000 Mah koja omogućava od sat do dva sata efektivnog rada. Frekvencije koje ovaj blokator blokira su CDMA: 850 do 965MHz, DCS-PCS: 1800 do 1995MHz, 3G: 2.100 do 2.175MHz, GPS: 1570 do 1580MHz, 4G: 2.340 do 2400 MHz i LoJack 167 do 175MHz. Važna osobina ovog blokatora da se frekvencije mogu menjati po želji i potrebi korisnika. Displej na ovom blokatoru pokazuje stanje baterije, proces punjenja, temperaturu blokatora, koje su frekvencije uključene da se blokiraju. Kuleri za hladjenje blokatora su integrisani, blokator može biti korišten u automobilu direktno preko auto-punjača, svičevi na blokatoru omogućavaju koje frekvencije želimo da uključimo ili da ih isključimo. Dimenzije su 146 x 82 x 52mm a težina je 88 grama.

Cena: Pozvati €

 


 

Shield 5 omnidirekcioni blokator

 

Blokatori_mobilnih_rucni

Shield 5 blokator poslednje generacije sa osam antena to je prenosni blokator sa bipolarnim antenama omnidirekcionog smera blokiranja izuzetnih osobina, sposoban da odgovori na sve zahtevnije  izazove današnjeg sveta. Ukoliko Vas neko prisluškije preko gsm prisluškivača ili prati gsm trakerom shield 5 će sa lakoćom rešiti taj problem. Blokatori 5 generacije sistema shield su napravljeni od kvalitetnih visoko izdržljivih materijala. Shield 5 blokatori blokiraju sve tipove android telefona, iPhone, tablet koji koriste 2G, 3G, 4G, 4G Wimax mreže kao i WiFi 2,4 i opciono 5,8MHz, bežične kamere 1,2 i 2,4 sistema koje se i naj češće koriste. Praćenja GPS L1, L2, L3 sistema. U celokupnom spektru blokiranja se nalazi: CDMA, GSM, 1,2 i 2,4GHz kamere, GPS L1, L2, L3, DCS, PCS, 3G, 4G, 4G Wimax, Wi-Fi 2.4G, opciono WIFI 5.8G. U blokator je ugrađena punjiva LiIon na koju može da radi oko 2h, mogućnost rada i na punjaču 12V ili 24V.

Cena: Pozvati €

 


 

BLOKATOR MIRAGE S  GSM / CDMA / 3G / 4G / GPS / WiFi / LoJack (4 W)

 

Blokator ometač gsm, cdma, 3g, 4g, gps

Blokator širokog spektra, koji omogućava blokiranje mobilnih telefona kompletnog opsega uključujući i poslednju 4G mrežu. Blokator može blokirati i WiFi mrežu 2.4 kao i LOJACK koji služi za prisluškivanje i praćenje ljudi, automobila, robe, mobilnih telefona, note book računara praktično praćenje svih pokretnih stvari. Blokator mirage s dolazi sa punjačem kućnim i za automobil, veličina blokatora je 135mm x 83mm x 39mm. Moguće je izabrati samo mreže koje da se blokiraju a koje ne. Totalna izračena snaga je 4W što je odlično postignuće kada se uzmu u obzir male dimenzije blokatora mirage s. Maksimalni radius blokiranja je do 20m ali treba uzeti u obzir I jačinu signala koji treba da se blokira u određenom području. Što je signal koji treba da se blokira jači područje blokiranja se smanjuje. Antene su eksternog tipa omni direkcione, koje se skidaju I stavljaju po potrebi radi lakšeg transporta. Prednost ovog blokatora je više mreža i sistema koji mogu da se blokiraju i male dimenzije blokatora u kombinaciji sa velikom snagom, vreme konstantnog blokiranja kada su baterije maksimalno napunjene je između 1 i 2h. Mogućnosti korišćenja blokatora mirage s su mnogobrojne ali treba izdvojiti korišćenje radi blokiranja prisluškivanja u poslovnom prostoru ili kancelarijama gde se održavaju sastanci.

 

Cena: pozvati €

 


 

Blokator alarma 433/868MHz/WiFi

 

Blokator ometac alarma 433/868MHz

Blokator 433/868MHz spada u grupu manjih ručnih blokatora. Blokira bežične signale. Signali koji se blokiraju su: 433MHz, 868MHz, i WiFi 2400-2500MHz. Prednosti su izuzetna mobilnost, postojan kvalitetan signal. Hlađenje sa kulerima unutar blokatora, punjiva baterija i auto punjač. Uključivanje i isključivanje pojedinačnih frekvencija koje želimo da blokiramo. Napajanje i punjenje blokatora sa punjačem koji se dobija uz blokator  50 to 60Hz, AC 100 to 240V, težina blokatora 580g, dimenzije bez antena 125x75x37mm. Vreme punjenja baterije oko 3,5h. Vreme rada blokatora na baterijama od 1 do 2h. Radius blokiranja je do 20m zavisno od lokalne jačine signala koji se blokira. Normalna temperatura rada je od -10 do +55C°.

Cena: pozvati €

 


 

Ometac signala T10 Aligator

 

Ometac signala T10 Aligator

Ometaci serije Aligator T10 su izuzetno kvalitetni i pouzdani ometaci. T10 blokira deset frekvencija u isto vreme. Opseg ometanja T10 blokatora je u opsegu obično između 10-35 metara. Sa tehničkim karakteristikama T10 je trenutno najmoćniji ručni ometač na svetu. Ovaj ometač može se koristiti bilo gde želite, vaša lična prava na privatnost će biti zaštićena u svakom trenutku uz pomoć ovog ometača, gde god da se nalazite i koristite T10, niti jedan A-GPS traker tj. lokator koji ima zajedničko upareno delovanje GPS, GPRS i GSM neće moći da pronađu vašu lokaciju, a 3G i 4G mobilni telefon neće narušiti privatnost. T10 ometac će isto tako sa lakoćom blokirati sve bežične kamere, WiFi rutere i uređaje za špijuniranje na GSM bazi itd. Frekvencije blokade su: 4G: 795-835MHz, GSM910: 930-970MHz, DCS: 1810-1930MHz, 3G/UMTS: 2000-2170MHz, WiFi/Bluetooth: 2400-2500MHz, 4G: 2580-2695MHz, GPS L1 +Glonass L1: 1560-1630MHz, LoJack: 173MHz, GPS L2,L3,L4,L5 + Glonass L2: 1200-1290MHz. Napajanje: Kućni punjač 240V punjač za kamion-automobil 12-24V. Težina 1.3kg.

Cena: pozvati €

 


 

T8 Blokator sa 8 antena

 

Blokator auto alarma 433MHz 868MHzBlokator sa 8 antena GSM-2G-3G-4G Wimax and LTE-GPS-L1-WiFi-2.4GHz

Blokator T8 je blokator širokog spektra delovanja. Pripada grupi ručnih lako prenosivih blokatora težine 955g i dimenzijama 130x83x42mm. U blokatoru je ugrađen akumulator koji napaja T8 blokator između 1h do 2h, puni se preko kućnog i auto punjača na kom može i da radi. Radius blokiranja je do 20m sa snagom od 4W, na blokatoru su ugrađeni prekidači sa kojima se po želji pale i gase frekvencije koje žele da se blokiraju. Frekvencije koje ovaj blokator neutrališe su: LOJACK: 173MHz, CDMA: 850-895/925-962MHz, DCS/PCS: 1805-1885/1930-1992MHz, 3G i 3.5G: 2110-2175MHz, GPS: 1570-1580MHz, WiFi: 2400-2500MHz, 4G LTE: 790-825 ili 720-770MHz, 4G LTE: 2300-2400 ili 2620-2690MHz.

Frekvencije koje T8 blokira
LOJACK: 173MHz
CDMA: 850-895/925-962MHz
DCS/PCS: 1805-1885/1930-1992MHz
3G i 3.5G: 2110-2175MHz
GPS: 1570-1580MHz
WiFi: 2400-2500MHz
4G LTE: 790-825 ili 720-770MHz
4G LTE: 2300-2400 ili 2620-2690MHz
Cena: Pozvati €

 


 

Blokator GPS satelitskog praćenja

 

Blokator GPS pracenja l1 l2

Mini džepni blokator satelitskog praćenja, može se koristiri za blokiranje gps uređaja koji za svoj rad koriste satelitske komunikacije. Iako nema veliku izlaznu snagu oko 8m radnog radiusa, manji je od današnjih pametnih telefona I na taj način se može sakriti bilo gde, počevši od kesa, torbi, među garderobom ili u džep itd. Ovaj mali blokator može da se koristi u bilo kojoj zemlji Evrope, za sprečavanje mnogih problema vezanih za neželjeno praćenje. Mnoge digitalne pretnje poput nadzora, praćenja lokacije, krađa privatnih informacija o kretanju i drugo mogu biti bez problema sprečeni kada je ovaj blokator uključen pored vas. Ovaj model blokatora je jedan od naj duže prodavanih blokatora na svetu, zbog prilično male cene I velikih mogućnosti upotrebe, zato mnogo ljudi I dalje želi da izabere ovaj model. Jednostavan za korištenje, poseduje sopstveno napajanje koje omogućava do 90 min, (opciono 130min). neprekidnog rada. Ovaj ometač poseduje i opcioni auto punjač, koji omogućava punjenje ometača u automobilu. Blokator je napravljen od kvalitetnog aluminijuma.

Frekvencije koje blokira
GPS L1: 1575.42 MHz ± 10MHz
GPS L2: 1227.60 MHz ± 10MHz
GPS L3: 1381.05 MHz ± 10MHz
Radius pokrivenosti
oko 20 Metara
Vreme rada
do 60min (opciono 130min)
Voltaža
6V
Baterija
Li-ion
Indikator punjenja
LED
Težina
220 grama
Cena
Pozvati €

 


 

Blokator snimača prisluškivača

 

Blokator snimaca prisluskivaca

 

Blokator snimača-prisluškivača ima mnogobrojne upotrebne vrednosti od korištenja tokom poslovnih sastanaka preko intervjua ili ukoliko se plašite za bezbednost svojih podataka. Blokator snimača će blokirati i snimanje na mobilnom telefonu. U koliko mislite da neko želi snimati bez Vaše dozvole Vas ili vaše poslovne saradnike ovo je pravi uređaj za sprečavanje neovlaštenog snimanja tj. prisluškivanja. Vreme rada zavisi od modela kao i pokrivenost koja može biti od 3m do 100m tako i rad blokatora može biti na baterije ili na struju.

Cena: pozvati €

 


 

Blokatori 145W sange

 

Blokatori 145W sange

Izuzetno snažni blokatori kojima se frekvencije blokade mogu nezavisno podešavati i menjati. Koriste se kada treba blokirati velike površine ili gde je signal izuzetno jak. Može raditi na konstantan izvor energije ili biti prenosan na specijalne baterije koje se posebno naručuju za ovaj tip blokatora. Blokatori snage 145W kao što je na slici blokira frekvencije GSM 900: 920-965MHz, PCS: 1795-1880MHz, 3G: 2100-2180MHz, 4G LTE Low: 790-870MHz, 4G LTE High: 2615-2690MHz, WiFi 11.b,g: 2400-2500MHz, GPS L1 1520-1670MHz, LoJack: 173MHz. Antene su omnidirekcione, rasklopive radi lakšeg transporta sa standardnim antenama domet je od 50 do 150m, sa mogućnošću proširenja opsega blokiranja uz pojačane antene. Blokatori 145W su superiorni u odnosu na bilo koje druge blokatore u istoj kategoriji.

Cena: Pozvati €

 


 

Gps Blokator L1 L2

 

Gps blokator ometac

Blokator satelitskog praćenja i Gps navigacije. Ukoliko želite zaštititi vašu privatnost kretanja, da slobodno možete otići bilo gde a da vas neko preko satelita ne prati onda je ovaj blokator pravi izbor. Malih dimenzija 9cm x 4.5cm x 1.7cm lako može da se sakrije bilo gde je zgodno korisniku, blokira frekvencijski spektar L1 1570-1580 MHz i L2 1200-1300 MHz do 15m udaljenosti, težine 300g, poseduje sopstvenu bateriju na koju može da radi oko 4h kao i kućni punjač, tako isto ima i auto punjač 12V na koji može da radi i da se puni. Prilikom blokiranja obuhvaćene su frekvencije za praćenje tako da ne blokira mobilne telefone koji mogu slobodno da rade. Svakako treba izdvojiti prednosti a to su male dimenzije, lako prenosiv.

Cena: Pozvati €

 


 

Ometac signala GPS L1

 

ometac signala gps

Ukoliko Vam je dosta da Vas konstantno prate preko satelitskog nadzora tj. praćenja ovaj prenosivi mali GPS ometac je rešenje Vaših problema u tom smislu, ovaj mali ometac ne spada u naj novije I najjače ometače gps satelitskog praćenja ali mnogima može završiti posao ukoliko nemaju neka komplikovana praćenja koja iziskuju ozbiljne ometače. Lagan ometac kojega je isto tako lako I koristiti, pali se I gasi na jedno dugme, uz ometac dobija se I kućni punjač, ometac može da radi I do 3h na sopstvenu bateriju. Domet blokiranja je max. 10m. Frekvencija blokade L1 1500-1600MHz, snaga blokatora 0.5W, dimenzije 9.6 x 4.5 x 1.7cm.

Cena: 35 €

 


 

GPS Blokator L1

 

GPS blokator L1 je osnovni model GPS blokatora. Ovaj blokator blokira frekvenciju L1 : 1500-1600 MHz koja spada među naj raširenije GPS frekvencije. Koristi se kao preventiva ako sumnjate da vam prate automobil, može biti upotrebljen blokator L1 ako sumnjate da vas lično prate preko GPS sistema u vašemo mobilnom telefonu. Možete se zaštititi od praćenja kada iznajmljujete automobil. Ovaj blokator nije povezan sa mobilnim telefonom ili bilo kojim drugim uređajem, radi kompletno nezavisno od bilo kojih elektronskih uređaja. GPS blokator L1 će isključiti navigaciju u kolima, tj. staviti navigacijuvan funkcije. Male dimenzije za nošenje, lako rukovanje potrebno je samo uključiti u upaljač automobila. GPS blokator L1 ima u sebi prpoznavanje GPS signala i momentalno njegovo blokiranje na L1 frekvenciji rada, Blokator GPS L1 radi na 12V i blokira radius od 2 do 8m.

 

GPS blokator ometacGPS blokator ometac L1

 

Cena: 10€ (zastareo model)

 


 

Ometac signala mobilnih telefona 3G 4G GSM

 

Blokator gsm, Jammer gps, Ometac. Dzemer copy

Blokator ili ometac signala mobilnih telefona manjih dimenzija koji je jednostavan za nošenje, poseduje sopstveno napajanje koje omogućava do 120 min. neprekidnog rada. Ovaj ometač poseduje i opcioni auto punjač, koji omogućava punjenje ometača u automobilu. Blokator je napravljen og kvalitetnog matiranog aluminijuma, izuzetno lagan i praktičan za upotrebu. Radius pokrivanja od 6~10m zavisno od blizine i snage baznih stanica. Neki od mogućih načina upotrebe je svakako osiguranje privatnosti. Poslednjih nekoliko godina svedočimo dramatičnom porastu prisluškivanja i praćenja preko mobilnih telefona, putem raznih malicioznih programa koji se instaliraju na mobilni telefon. Upotrebom ovog i sličnih blokatora tj. ometac signala u svrhu zaštite, osigurava se osnovni stepen zaštite privatnosti. Ovaj blokator je dizajniran da bude lako prenosiv i lak za upotrebu. Frekvencije koje blokira: 850~895 MHz, 925~965 MHz, 1.700~2.000 GHz, 2.000~2.200 GHz, 2.400~2.500 GHz ili i opciono GPS 1.275 GHz. Ovaj ometač blokira 4G mrežu mobilne telefonije ali ne blokira i 4G+ mobilnu mrežu (svi blokatori koji imaju 4 ili 5 antena ne blokiraju 4G+ mrežu). Sisteme koje pokriva: Nextel/TDMA/CDMA/WiFi/GSM900/4G/, GSM1800/DCS/W-CDMA/,PCS, 3G(UMTS, CDMA2000). Baterija Interna/2000mAh punjiva Li-Ion. Dimenzije 112x60x30mm. Indikator punjenja LED.

Cena: Zastareo model