BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMA MENI

Anti Blokator Sistemi

 

Blokator gsm, Jammer gps, Ometac. Dzemer copy

Ako Vam blokatori onemogućavaju korištenje bubica preko mobilnog telefona onda Vam trebaju Anti blokator sistemi. Načina funkcionisanja anti-blokator sistema on se još zove i anti ometac, to je vrsta specijalnih telefona koji ne mogu da se blokiraju sa blokatorima koji se danas koriste. Sistem anti ometač je lak za korištenje i jednostavan za korisnika. Kako bi lakše objasnili njegovo funkcionisanje kažemo: mobilni telefon zamenjujemo sa specijalnim telefonom koji ne može da se blokira dok se bubica ne menja tj. ostaje ista kanalna bubica, koja je dobro sakrivena u ušnom kanalu. Za funkcionisanje anti ometac sistema neophodno je napajanje iz upaljača automobila zbog stabilnog napajanja samim tim i stabilnog rada anti ometac sistema. Ukoliko nije moguće iz automobila obezbediti napajanje sistema anti ometača, postoje specijalna napajanja tj. baterije koje se prave po narudžbini kupca. Sa ovim anti ometač sistemima, toki-voki sistemi su praktično zastareli jeli nije potrebno pritiskanje nikakvih tastera kao kod toki-voki sistema i nemoguće ih je detektovati kao toki-voki sisteme. Kada uzmemo i prednost koja je naj važnija od svih (dokazano mnogo puta u praksi) kod anti blokator telefona nemoguće je presresti razgovor i pomešati se sa drugim korisnicima kao kod toki-voki sistema. Ukoliko Vas interesuju ostali proizvodi, možete pogledati na stranici Spijunska oprema.


Cena: Pozvati €

 


 

Anti ometac Sistem AJ-15

 

Anti_ometač

Anti ometač ili anti blokator set AJ-15, je komplet radio stanica dometa od 1-5km zavisno od modela. Ovaj model pre svega izdvajaju pouzdanost, vrhunski zvuk u kombinaciji sa prvoklasnom bežičnom bubicom, domet, male dimenzije, i naj važnija karakteristika nemogućnost mešanja ostalih toki-voki ili radio stanica. Kao veliki problem kod uvođenja blokatora je taj što svi prelaze na anti-ometač sisteme tj. toki-voki, samim tim ukoliko postoji nekoliko korisnika broj toki-voki uređaja se multiplikuje zbog broja od recimo 3 ljudi koji rade automatski je 6 toki-voki uređaja aktivno i dolazi do ometanja jedni sa drugima i ubacivanja u razgovor kao i smetnji raznoraznog tipa. Sa sistemima AJ-15 nema takvih problema pošto svaki par radi zasebno ne dozvoljavajući smetnje niti mešanje od drugih uređaja. Set AJ-15 je ceo set koji ubraja dve stanice, bubicu, mikro antenu koja se lepi na rame, punjače za stanice ali opciono punjače i za kola. Sistem AJ-15 je jedan od najpouzdanijih sistema što ga izdvaja od svih sličnih sistema koji su na tržištu, može da radi bez problema sa sistemima bežičnih kamera.

Cena: 150 €

 


 

Radio Stanice + Kamera Dugme Set

 

Radio Stanice topcom Radio Stanice top com Kamera dugme Kamera dugme pakovanje Kamera dugme primopredaja

Objedinjeni sistem toki-voki stanica sa kamerom u dugmetu ceo komletan set. Naj tanji sistem toki-voki stanica na tržištu svega 11mm debljine, koji se lako sakriva ispod odeće, sa jasnim zvukom u bubici. U setu se nalazi 2 stanice, bubica, stoni punjač, 2 futrole, kablovi sa antenom, tasterom i mikrofonom, kamera dugme, uređaj za slanje slike i uređaj za primanje slike sa displejom. Sve dolazi zapakovano u fabričkom koferu i kutiji (kao na slici). Ukoliko Vam trebaju kvalitetne bežične bubice možete pogledati na bežične bubice.

Cena: 360 €

 


 

Anti ometac Sistem Tk

 

Kofer Sistem Tk Sistem Tk

Naj tanji sistem stanica na tržištu svega 11mm debljine, koji se lako sakriva ispod odeće. Ovo je jedan od naj pouzdanijih sistema radio veza koji se koriste za bubice, veoma je stabilan i jako se lepo čuje zvuk u bubici, dometa do 10km. U setu se nalazi 2 stanice, bubica, stoni punjač, 2 futrole, kablovi sa antenom, tasterom i mikrofonom sve dolazi zapakovano u fabričkom koferu (kao na slici). Uz set antiblokator toki-voki sistema može da se koristi i sistem bežičnih kamera.

Cena: 150 €

 


Copyright © 2004 - 2024 Sva prava zadržana. Kontakt, izrada cbm house. Sitemap