BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMAMENI

Prisluskivanje telefona


Prisluškujte decu ili zaposlene


Prisluskivanje mobilnih telefona Prisluskivanje mobilnog telefona

Prisluškivanje mobilnih telefona nije tako komplikovan zahvat kako se na prvi pogled čini. Prisluškivanje mobilnih telefona se deli na profesionalno na amatersko i na tzv. roditeljsku kontrolu dece. Kod amaterske opcije prisluskivanje mobilnog telefona korisnici se odlučuju da sa internet sajta kao na primer freeandroidspy.com preuzmu besplatnu aplikaciju instaliraju je na mobilni telefon i vrše nadzor nad željenim mobilnim telefonom. Kod plaćenih procesa za prisluskivanje mobilnih telefona ili praćenje mobilnog telefona kupuju se programi tipa m-spy ili flexispy koji se instaliraju na željeni mobilni telefon koji treba da se prisluškuje ili prati.


Profesionalno vs Amatersko nadgledanje

Profesionalno praćenje podrazumeva i ugradnju samog prisluškivača u mobilni telefon, kao posebne elektronike. O čemu treba voditi računa kod instaliranja programa za prisluskivanje mobilnog telefona. Kao prvi i osnovni korak je ustanoviti na koji telefon treba da se ugradi prisluskivanje tj. koji operativni sistem telefon poseduje npr. android, ios, windows. Drugi osnovni korak je dobro informisanje da li je sam telefon podržan od strane samog spy softvera koji hoćete da instalirate. Kad se instalira program za prisluskivanje mobilnog ili praćenje mobilnog telefona obavezno treba istestirati da li radi sve kako treba. Špijunski softver za prisluškivanje mobilnog telefona treba da bude sveobuhvatno rešenje, nikako instalirati više programa na mobilni telefon, zato što bi moglo doći da koriste iste resurse pa niti jedan da ne radi kako treba.


Instalacija špijunskog programa

Obično instalacija programa za prisluškivanje mobilnog ne traje dugo svega nekoliko minuta tako isto i brisanje tj. deinstalacija, pa ne bi trebao biti problem oko brisanja programa sa kojim niste zadovoljni i instalacija novog programa za prisluškivanje i praćenje. Razlika između profesionalnih i amaterskih programa za prisluskivanje mobilnih telefona ili pracenje mobilnog telefona jeste u količini samih opcija i kvalitetu samog spy programa na koji način je napravljen. Kod nekih špijunskih programa pre nego što se instaliraju na telefon kao npr. flexispy na Iphone treba uraditi jailbreak telefona kako bi se uopšte i mogao instalirati špijunski softver. Zato pre instalacije na Iphone proveriti da li špijunski program traži da se za Iphone telefone uradi jailbreak.

Kod nekih android telefona da bi se instaliralo prisluskivanje mobilnog potrebno je uraditi rutovanje. Ukoliko se ne uradi rutovanje android telefona neke funkcije prisluškivanja neće raditi ili uopšte neki špijunski programi neće moći biti instalirani. Zato pre instaliranja špijunskog programa na android telefone treba obratiti pažnju da li špijunski program traži da telefon bude rutovan.


Zašto bi ste trebali dobro razmisliti da li koristiti prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona

30% malih biznisa je propalo zato što su zaposleni varali i krali poslodavce!, 20% tinejdžera je izjavilo da je probalo opijate pre svoje 16 godine!, 16% tinejdžera je silovano do svoje 18 godine!, 74% muškaraca će da vara partnera ako znaju da neće biti uhvaćeni!, 68% žena će da vara partnera  ako znaju da neće biti uhvaćene!

Pružamo najtačnije informacije o različitim mobilnim prisluškivačima i aplikacijama za pracenje i prisluskivanje mobilnog telefona, kako bi vam pomogli sa ogromnim izborom. Nije novost da kompanije koje proizvode špijunske uređaje i softvere uvek imaju tendenciju da se hvale i govore kako su njihovi proizvodi najbolji ili jedinstveni. Kako smo i sami korisnici i distributeri ovh proizvoda naj lakše nam je raditi stvarno sa najboljima. U ovoj sferi prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona u cilju nam je objektivno i detaljno dati informacije. Postoje stotine aplikacija za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona te smo odlučili pojednostaviti proces odabira za vas. Na temelju vlastitog iskustva i pogleda, kao i mišljenja kupaca i komentara koje se nalaze na raznim forumima i na društvenim mrežama izdvojili smo 5 kompanija čije prisluskivače mobilnih telefona ugrađujemo.

 

prisluskivanje_mobilnog_telefona Svaki telefon može da se prisluškuje

Za mobilne telefone android jedan programerski tim je razvio osnovne funkcije prisluškivanja i praćenja može se preuzeti program sa lokacije freeandroidspy program je za amaterske potrebe besplatan. Praćenje mobilnog telefona je danas izuzetno lako, mobilni telefon možete pratiti sa vašeg mobilnog sa tablet-a ili računara, zavisno od želje. Profesionalni softveri za prisliškivanje omogućavaju Vam da telefon koji prisluškujete služi kao mikrofon pa može se prisluškivati prostor u kome se telefon nalazi. Ili možete videti na našoj stranici posebni gsm prisluškivači beskonačne udaljenosti. Prisluškivanje mobilnog telefona je isto izuzetno jednostavno i moguće je isto sa vašeg mobilnog, tablet-a ili računara. Mobilni telefoni koji se najčešće prisluškiju i prate su Samsung i I phone. Ukoliko mislite da vas radnici potkradaju ili niste sigurni u njihovu odanost firmi, pracenje i prisluskivanje mobilnih telefona je jedno od mogućnosti. Kada niste sigurni šta se dešava kod vaše dece ili sumnjate da su u lošem društvu, moguće je prisluskivanje telefona ili pracenje telefona. Ugradnjom prisluškivača doći će te do istinite. Ugradnja prisluškivača u mobilni telefon traje oko 5min. zavisno od modela telefona. Možda ste zainteresovani za satelitsko GPS praćenje vozila. Još ideja za nadzor i praćenje na stranici spijunska oprema uvod i objašnjenje.

Cena od 10 €



Prisluškivanje Preko Viber


U današnje vreme pogotovo kod mlađih korisnika mobilnih telefona viber je top jedan u svetu međusobne komunikacije. Za to postoji nekoliko razloga, dakako ne treba Vam kredit da bi ste sa nekim komunicirali ni minuti ni poruke samo besplatan WiFi u parku, kafiću, šoping centru itd.. Prisluškivanje i praćenje viber je sigurno nezaobilazni deo današnjeg nadzora iz jednostavnog razloga, postoje ljudi koji 90% svoje komunikacije obavljaju preko viber, opet razlog za to je besplatno slanje poruka, slika, obavljanje razgovora. Praćenje i prisluškivanje viber kanala je danas brzo izvodljivo, što je jako bitno da ne treba mnogo vremena da se uradi. Sam način instaliranja prisluškivanja je brz i jednostavan u osnovnoj verziji prisluškivača, dok postoji i napredna verzija prisluškivanja preko viber.

Cena 50€ (trajno nije vremenski ograniceno)

Tehnologija vraćanja podataka koji su izbrisani posle 6 meseci poruka, poziva, slika itd... cena istorijske forenzike telefona 200 €




Prisluskivanje telefona kako otkriti i sprečiti


Testiranje i provera mobilnih telefona na poznate spy programe. Unapređivanje i nadogradnja kako bi se onemogućilo prisluškivanje određenih mobilnih telefona i prilagođavanje mobilnih telefona tako da vlasnik zna kad je prisluškivan, ovo su neki od profesionalnih načina zaštita prisluškivanja mobilnog telefona. Ukoliko se radi o amaterskim programima, dovoljno je odvojiti bateriju od mobilnog telefona ili upaliti blokator signala i već izuzetno teško može preko njega da se prisluškuje i prati. Nije dovljno isključiti mobilni telefon pošto dugme za palenje i gašenje može biti simultovano, što znači pritisne se gašenje, telefon pokaže da se ugasio, a u stvari je isključio samo displej a i dalje u pozadini radi.


Detektori prisluškivanja

Specijalni detektor prisluskivaca koji otkrivaju prisluškivanje telefona ukoliko je aktivno i ukoliko postoji. Razni načini su prisutni u otkrivanju prisluškivanog telefona, dele se isključivo na pouzdane i nepouzdane, još su prisutni i amaterski njih ćemo klasifikovati kao nepouzdane u 100% slučajeva. Prisluškivači koji se ugrađuju u mobilni telefon mogu biti softverski 99,9% koji su najčešći i hardverski gde se profesionalni prisluškivači ugrađuju u sam telefon. Ne treba mešati takozvane bubice pošto ljudima je sinonim za prisluškivače bubica, ali bubice za ispit koriste studenti za polaganje ispita i pronalaženje bubica služi fakultetima da pronađu koji student koristi nedozvoljenu komunikacij, a za mobilne telefone ukoliko se prisluškuju traže se softveri ili čip prisluškivači.

Svi novi telefoni sa operativnim sistemima ios i android su lake mete za prisluškivanje tj. za ugradnju špijunskog softvera za prisluškivanje i praćenje. Korištenjem starijih tipova telefona koji nisu sa ios i android operativnim sistemima tipa nokie 1100 dosta se otežava i poskupljuje prisluškivanje.


Cena: Pozvati



Copyright © 2003 - 2022. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap