BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMA MENI

Detektori

 

Ukoliko mislite da vas prisluškuju ili prate a niste sigurni, ovi uređaji mogu da pomognu. Samo odabrani detektori su u ponudi koji su testirani i atestirani. Ovde se mogu naći detektori prislusnih uredjaja kao i detektori prisluškivača i detektor GPS praćenja. Prisluškivanje i praćenje može se isto neutralisati sa uređajem ometac signala, sa kojim se postižu odlični rezultati. Gsm prisluskivaci kao i standardne studentske bežične bubice kao i Gps praćenja najlakše se pronalaze sa detektorima.

 

Detektor Skener za otkrivanje uređaja koji rade na frekvencijama do 7 GHz

 

Detektor za prisluškivače, Detektori za prisluškivače, detektor za mobilne telefone, GSM detektor

Detektori su namenjeni za otkrivanje prisluškivača ili bilo kojih špijunskih ili drugih uređaja koji rade tj. vrše primopredaju nekog signala na frekvenciji detektovanja. Ovaj detektor je jako zahvalan u slučaju traženja GSM prisluškivača (koji su najčešći prisluškivači koji se koriste kako kod nas tako i u svetu) zbog načina na koji je konstruisan i napravljen u 99,8% detektuje GSM prisluškivače, GSM prisluškivači i mobilni telefoni rade na istim frekvencijama i na istom principu, tako se i mobilni telefoni otkrivaju da li su u primopredaji kao i prisluškivači. rukovanje sa detektorima je dosta lako. Na sledećem videu je moguće pogledati kako se otkriva gps lokator koji je tajno postavljen u automobil.

Detektor na sebi ima 9 nivoa led svetlosne indikacije koje su u redosledu od najslabije do najjače svetlosne indikacije što automatski govori na kolikoj smo razsaljini od sakrivenog primopredajnika. Detektor na sebi poseduje potenciometar sa kojim se reguliše njegova osetljivost detektovanja. Dok specijalni GPS detektori pracenja mogu imati automatsko podešavanje. Detektor radi na bateriju izmenjivu od 9V. Jedan od naj zahvalnijih detektora na tržištu u odnosu cena kvalitet. Frekvencije koje se detektuju: 800Mhz-1500Mhz, 1800-2500Mhz, 20MHz-7.0GHz, 5MHz-800GHz; Dinamički domet detektovanja: 70dB; Težina 0.4Kg; Dimenzije: V 175x Š 60x D 25mm; Snaga: 6dBm/30KHz; Temperatura koja omogućava precizan i nesmetan rad detektora: -10~ +55 C.

Povoljno Cena: 75 €

 


 

Detektor GPS praćenja

 

Detektor GPS pracenja

Gps detektor poseduje nekoliko različitih modova rada. Pri podešavanju je moguće izabrati da detektor skenira samo analogne ili digitalne signale ili sve signale. Prilikom odabira za detektovanje svih signala bez obzira na njihov nivo na ekranu će se prikazivati lista trenutno otkrivenih signala poređanih prema učestalosti ili vrsti signala. Detektori profesionalni imaju najčešće opciju prilikom podešavanja detektora u režimu traži taj mod omogućava detekciju i mesto analognog ili digitalnog predajnika. Ovaj mod se koristi kada možete pomerati detektor u potrazi za predajnikom. Maksimalan kapacitet baterije je dovoljan za 5h neprekidnog sistema skeniranja od 20 MHz do 3000 MHz. Kada je režim traži aktiviran to omogućava da se otkriju i lociraju predajnici trenutno koji su aktivni. Kada je aktiviran mod stražari to omogućava kontinuirano praćenje signala, time su predajnici otkriveni u trenutku njihovog aktiviranja to jeste slanja signala.

Cena: Pozvati €

 


 

Detektori prislušnih uređaja C3000PRO

 

Detektori_prislušnih_uređaja_C3000

Tačno evidentira nepoznate izvore frekvencija C-3000pro pro je ručni, prenosni digitalni brojač frekvencija, koji može meriti bilo koju digitalnu ili analognu frekvenciju u njegovom opsegu delovanja koje je od 10MHz do 3000MHz, kao što su mobilni telefoni, gsm prisluškivači, bežične kamere, bežične daljinske kontrole, bežični mikrofoni koji služe za prisluškivanje. Detektor poseduje punjivu bateriju koja kad je puna omogućava detektoru rad od 3h. Dizajniran detektor sa aluminijumskim kućištem omogućava izdržljivost. Detektor i oprema dolaze u otpornom koferu za nošenje i transport.

Cena: Pozvati €


 

Profesionalni RF detektor za otkrivanje prisluškivača

 

Profesionalni RF detektordetektor ekrandetektor ekran modulacija

Prodect detektuje: Mobilne telefone i prisluskivače koji koriste GSM mrežu: GSM900/1800, UMTS(3G), CDMA 450 bežične DECT telefone koje koriste za prisluškivanje. Bežične video kamere Radio predajnike prisluškivače sa analognom modulacijom (AM, FM, PM), Radio predajnike prisluškivače sa digitalnom modulacijom i kontinualne prenosnike (FSK, PSK, etc.), Radio predajnike prisluškivače sa širokopojasnom modulacijom do 10 MHz. , Bluetooth and Wi-Fi uređaje. Pokrivenost frekvencija:50-3300 MHz, Osetljivost:70mV/m, Dinamični domet:50 dB, Period potpunog ciklusa skeniranja:≤ 1.5 s, Vreme rada u čuvar modu:4 - 12h, Vreme rada u drugim modovima:3h, Displej:Oled, Težina:35g

Cena: 750 €

 


 

Detektor Rf za otkrivanje uređaja koji rade na frekvencijama do 6 GHz

 

Detektor prisluskivaca 6GHz

Ovaj uređaj je detektor bežičnih kamera, prisluškivača i mobilnih telefona. Tj. Uredjaja koji rade na frekvencijama do 6GHz, Napravljen je da služi i za otkrivanje skrivenih "lipstick" bežičnih kamera i prisluškivača. Evo nekoliko primera gde može da se primeni; Verske ustanove, škole, fakulteti, bolnice, prodavnice, restorani, kazina, sudovima, vladinim zgradama, kancelarijama.

Cena: 10 €

 


 

Profesionalni detektor prislušnih uređaja skener PRO-M10FX

 

Detektor_prislusnih_uredjaja_M10

Detektor prislušnih uređaja koji sadrži dva nezavisna moda detektovanja, prvi koji je na principu širokog opsega detektovanja od 0 do 10.000 MHz tj. 10 GHz i drugi mod detektovanja koji detektuje samo GSM900, 1800, 3G, 4G mobilne mreže, za detekciju prisluškivača koji koriste kartice mobilnih operatera tj. gsm prisluškivače koji su i načešći. Ova dva moda mogu raditi i istovremeno. Prvi režim širokopojasnog traženja signala je dosta osetljiv u velikom frekvencijskom rasponu gde se mogu videti i slabi signali gsm prisluškivača, kao i minijaturnih prisluškivača 120MHz, 446MHz, špijunske bežične mikro kamere sa emiterom 1,2GHz, mikrofonskih predajnika, uređaji za video praćenje, voki-toki primopredaje itd... Ovaj detektor prislušnih uređaja je vrlo svestran detektor. Režim mobilnih telefona na detektoru je dizajniran da otkriva prenosne signale mobilnog telefona radi pronalaženja i otkrivanja mobilnih telefona, GPS-a na vozilu koji koriste mobilne kartice, hakovanih telefona koji otvaraju vezu bez znanja vlasnika telefona, kao 3G i 4G bežične kamere. Kada je signal uhvaćen tj. detektovan tada procesor detektora analizira dati uhvaćeni signal čak može otkriti i tip aparata od koga signal potiče. Funkcija detekcije omogućava lociranje digitalnih uređaja koji emituju kratke signale. Detektor prikazuje podatke na LCD displeju koji ima pozadinsko osvetlenje, tako da se lako može čitati u svim uslovima osvetlenja. Detektor prislušnih uređaja ima mogućnost vibracije za diskretno korištenje, kada otkrije impulsne signale detektor će početi vibrirati, tako ako ga imate uz sebe možete otkriti kakvo Vam je okruženje. Detektor ima ugrađenu punjivu litijum-jonsku bateriju.

Cena: Pozvati €

 


 

Detektor bežičnih RF video i audio signala

 

Detektor_prislusnih_uredjaja_cena

Bežični detektor prisluškivanja je mali širokopojasni rf spektralni radar novije generacije, proizvod koji je zadovoljio potrebe detektovanja širokog spektra prisluškivača. Kada se locira prisluškivač svetlosni i zvučni indikatori će tačno pokazati mesto na kojem je sakriven prisluškivač, izuzetno lak za rukovanje, nije potrebno nikakvo specijalno predznanje. Uz visoku osetljivost i savremenu spektralnu dekripciju bez problema otkriće i savremene prislušne uređaje koji se koriste sve više iz razloga što je cena takvih prisluškivača sve niža, i sve se češće koriste od automobila preko radnih kancelarijskih prostora do mobilnih telefona i kućnih prostora. Što se tiče starije generacije elektronika od kojih su raniji detektori napravljeni danas su manje više deplasirani. Prilikom izrade vodilo se računa i o ometanju detektovanja što je problem koji je kod ovoga detektora prevaziđen posebnom legurom sa kojom je oklopljen i svetski priznatim RFJ patentom. Frekvencijski raspon detektovanja je između 1MHz i 8000MHz, dok je osetljivost ≤ 0,05mW, što se tiče dinamičkog opsega on je >70dBm. Kao prednosti treba istaći veliki frekvencijski raspon u otkrivanju kao i visoku osetljivost koju je moguće podešavati prema potrebi. Koristeći širok spektar simulacija i testova prilikom traženja i provera detektor je prošao sa visokim ocenama, čak i u poljima posebnih elektronika pružio je neočekivane rezultate za ovu klasu detektora.

Cena: Pozvati €

 


 

Detektor prislusnih uredjaja kao I GPS-a i špijunskih kamera

 

Detektor prislusnih uredjaja

Detektor prislušnih uredjaja kao i GPS praćenja objedinjena detekcija tri sistema u jednom detektoru, koji iz tog razloga ima posebnu antenu za detektovanje GSM tj. prisluškivača ili praćenja koje rade prko mobilnih mreža u koje se stavlja mobilna kartica, I druga antena za GPS tj. detekcija satelitskog signala. Detektor detektuje bežični signal i magnetno polje koji se emituje iz tih uređaja i na taj način ih pronalazi. Detektor se može isto tako koristiti za traženje prisluškivača u poslovnom ili životnom okruženju preko jakih elektromagnetnih talasa koji ti prisluškivači odašilju. Za detekciju špijunskih kamera detektor na sebi ima infra-crvenu svetlost sa kojom kad obasja kameru ona postaje jarko crvene boje. Detektor jako brzo reaguje i u stanju je istog trenutka otkriti izvor sumnjivog signala preko svog automatskog sistema. Veoma je korisno imati detektor prislusnih uredjaja i gps-a, posebno osobama koje su pod potencijalnom pretnjom od GPS praćenja, prisluškivanja okruženja preko mobilnog telefona, prisluškivanja prostorija u kojima borave, profesorima na fakultetu prilikom ispitivanja. Frekvencije na kojima detektor radi su od 0.01 ~ 6000MHz. Detektor prisluskivaca kako je poznat u narodu, omogućava prvi krug zaštite privatnosti i zaštite svojih zakonskih prava i interesa.

Cena: 130 €

 


Copyright © 2020. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn cbm house. Sitemap