BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMAMENI
Detektor GPS
kamere za ispite
bubice
Prisluskivanje mobilnih telefona

Skrivena sat špijunska kamera

 

sat prisluskivac skrivena kamera

Poslednja generacija skrivene špijunske kamere. Trenutno špijunska kamera sa naj dužim vremenom snimanja od preko 20h neprekidnog snimanja, detector pokreta I nadgledanje prostora do 7 dana.Trenutno jedini proizvod koji koristi MINI DV širine 140 stepeni, Široki ugao snimanja za maksimalni ugao video snimanja. Specijalno dvostruko ogledalo iza koga se nalazi skrivena kamera I mikrofon, može da se koristi kao sigurnosni uređaj u kancelariji, kući, kao uređaj za tajno snimanje gde god je potrebno. U satu su integrisani: vreme, alarm sat, kalendar, temperature, muzika, Video špijunska kamera, detector pokreta, snimanje glasa, sadrži I daljinski upravljač. Skrivena špijunska kamera poseduje cee elektronski sertifikat, dva puta se vrši provera kvaliteta jednom elektronska kompjuterska provera i drugi put naši zaposleni testiraju uređaj na sve funkcije da bi ispitani uređaj 100% ispunio funkcionalnost. Uz uređaj dolazi detaljno uputstvo na srpskom jeziku.

Specifikacija:

Ugrađena špijunska kamera:

5.0 Mega piksela CMOS

Video Rezolucija:

1280*960

Video Format:

AVI

FPS:

30

Ugao snimanja :

140°

Detektor pokreta pravac:

6m

Osvetljenje :

1LUX

Kapacitet baterije :

4800 MAh

Tip baterija:

Ni-MH (Nickel Metal Hydride)

Daljinski upravljač do :

18m

Memorija:

TF kartica Max 32Gb

Potrosnja memorije:

1Gb/40min

Vreme punjenje:

oko 8 h

Cena:

80€


 

Skrivena sat špijunska kamera model 2

 

sat kamera, prisluskivac, prisluskivaci, snimaci glasa

Opis i namena :

Tehnološki veoma napredan uređaj sa čistom slikom I zvukom. Digitalni sat I alarm je tako dizajniran da špijunska kamera može lako da snima, ako na primer neko u vašoj kući krade novac lako postavite kameru I snimite ko to radi. Slučaj da sumnjate u partnerovu vernost, sat kamera će pokazati istinu. Odgovor na vaša svakodnevna pitanja koja vas muče možete naći sa špijunskom kamerom u digitalnom satu. Kamera sakrivena u satu vam omogućava i snimanje intervjua, sastanaka a da to samo vi znate. Kada imate usnimljeni materijal prenesete memorijsku karticu u vaš kompjuter ili spojite sa USB kablom i gledate preko bilo kog avi plejera usnimljeni materijal. Uređaj se detaljno testira i proverava kako bi ispunio 100% funkcija koje poseduje, sa uređajem dolazi i detaljno uputstvo za korištenje.

 

Specifikacija

Rezolucija fotografije:
1280 x 960

Rezolucija video:

640 x 480 AVI Video

Ugrađena špijunska kamera:
2.0 Mega piksela CMOS

Podržana memorija:

32Gb mikro SD/ TF kartica

Neprekidno snimanje do:

12h

Snimanje samo glasa do:

25h

Daljinski upravljač:

15m

Detekcija pokreta:

2-3m

Potrošnja memorije:

1Gb/40min. video snimanja

FPS

30

Format snimanja:

AVI

Cena:

60€


Copyright © 2020. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap