BLOKATORI USB PRISLUŠKIVAČI PRISLUSKIVACIDETEKTORI SATELITSKI GPS PRAĆENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI SPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE SPIJUNSKA OPREMAMENI

 

Spijunska oprema

 

Spijunska oprema u današnje vreme postoji u velikom broju po količini ali u malom broju po kvaliteti. Da bi se odabrao model i vrsta špijunske opreme koja je potrebna treba se odlučiti za konkretan proizvod, ali u moru svega i svačega čovek se lako pogubi. Zato ćemo klasifikovati špijunsku opremu radi lakšeg snalaženja i razumevanja. Zato Vas molimo da pročitate celu stranicu kako biste bolje razumeli koje su Vam sve opcije pa tek onda izabrali odgovarajuću opremu.

 

GSM Prisluškivači

 

Prisluskivaci_Beograd

GSM prisluškivač je naj korišćenija špijunska oprema koja radi na principu preko mobilnih mreža, kad se gsm prisluskivaci postave u prostor, zatim se pozove broj sa kartice koja je stavljena u GSM prisluškivač i direktno preko mobilnog telefona se sluša prostor, gde je gsm prisluskivac postavljen. Na temu gsm prisluškivača dolaze i uređaji koji imaju i daljinsko prisluškivanje i daljinsko ukljičivanje snimanja ali njihova upotreba nije toliko popularna. Za više informacija kliknite na prvu sliku sa leve strane ili na stranicu prisluskivaci.

 


 

USB Prisluškivači

 

Usb_prisluskivac_64gb

USB prisluškivači su prisluškivači koji za razliku od GSM prisluškivača imaju sopstvenu memoriju i snimaju na memoriju sve što se izgovori u datom prostoru. USB prisluskivaci su dosta često korištena špijunska oprema. USB prisluškivača ima različitih oblika koji snimaju od kad se uključe pa do senzorskih koji počinju da snimaju kada neko progovori u prostoriji. Usb prisluškivači mogu da izgledaju kao sasvim obična USB fleš memorija samo što imaju i dodatnu funkciju, tj. sakrivenu funkciju snimanja i jako dobru kamuflažu u USB. Više informacija o različitim proizvodima USB prisluškivača na stranici prisluskivaci i USB prisluškivači.

 


 

GPS Praćenje Satelitsko

 

Gps_pracenje

Praćenje se može odvijati na nekoliko različitih načina, veoma korišten način praćenja je preko lokatora tj. trakera što je jedan te isti uređaj ali ljudi ga različito zovu. Lokator se postavlja najčešće u automobile na trajno ili na ograničeno napajanje (što bi bilo na baterije). Današnje lokatore koji rade na baterije koje su punjive dovoljno je puniti jednom u 7 dana pa do jednom u nekoliko meseci. Oni funkcionišu isto preko GSM kartice koja se stavlja u lokator zatim pozove i onda lokator pošalje koordinate tj. mapu gde se trenutno nalazi. To je lokator na GSM za trenutnu poziciju a postoji i lokator koji pamti trenutni položaj gde se nalazi zatim usnimljuje koordinate na svoju memoriju. Kada se hoće pregledati lokacije koje je usnimio poveže se na računar i na taj način pregledavaju lokacije. Više o lokatorima na njihovoj stranici gps praćenje vozila. U današnje vreme praćenje osoba se najčešće odvija putem mobilnog telefona.

 


 

Špijunska kamera

 

Mini_kamera_mk

Kamere za tajno snimanje se dele na bežične i na kamere koje imaju sopstvenu memoriju. Za tajno snimanje kao jedna neizostavna špijunska oprema su špijunske kamerice koje mogu da budu ugrađene u razne predmete. Kamerice mogu da snimaju u raznim vremenskim intervalima kao i na pokret da počnu snimanje sa čime se štedi vreme pregleda. Špijunske kamerice snimaju i sliku i ton, a snimci se pregledavaju preko računara. Najčešće za pregledavanje nasnimljenog sadržaja nije potreban nikakav posebni program dovoljan je windows media player ili bilo koji drugi video player. Više informacija o ovoj opremi na stranici za spijunske kamere i skrivena špijunska kamera.

 


 

Bežične kamere

 

Bezicne_kamere

Bežične kamere se dele u dve osnovne grupe i u dve pod grupe. Dve osnovne grupe su bežične kamere ograničenog dometa do 2.5km i neograničenog dometa. Pošto svet ide napred kamere ograničenog dometa lagano ali sigurno gube bitku od kamera neograničenog dometa, ali prava sigurna i pouzdana oprema kamera beskonačnog dometa još uvek je skupa. Najčešće su u ponudi za par stotina eura kamere neograničenog dometa sa lošim rešenjima koja idu preko WiFi ili MiFi mreže gde se veza prekida ili se teško uspostavlja i sistem često pada. Kod vrhunskih sistema koja koriste mobilnu 4G mrežu u kamere se ubacuje micro sim kartica kao npr. u telefon Iphone 8 i kamera automatski šalje sliku na lokaciju koja joj je zadana bez ikakvih problema. Vrhunske kamere mogu satima da šalju sliku. Druga podela su na kamere dugme i na kamere hemijske, kupuje ko šta voli ili ko je naučio sa čim da radi. I kamere dugme i kamere u hemijskoj su odličan izbor. Više informacija na stranici bežične kamere.

 


 

Špijunska oprema sakrivene kamere u satu

 

Sat_kamera

Sakrivene kamere iza sata najčešće se upotrebaljavaju u kancelarijskim tj. poslovnim prostorima. Zavisno od modela sata na displeju se prikazuje i datum i temperatura. Lepog izgleda tako da doprinosi obogaćivanju prostora, uz svaki sat dolazi i daljinski upravljač preko koga se upravlja sa kamerom. Povoljno veliki izbor profesionalna i amaterska špijunska oprema na sajtu slusalica. Detaljnije o sakrivenim kamerama u satu na stranici sakrivene kamere.

 


 

Detektori

 

detektori_prislusnih_uredjaja

Detektori imaju široku lepezu primene, vrste detektora i namene su raznovrsne najčešće se upotrebljavaju detektori za traženje gps uređaja za praćenje kao i za traženje prisluškivača tj. mobilnih telefona. Detektora ima manje ili više osetljivih, komplikovanijih i jednostavnijih za upotrebu koji zahtevaju ili ne zahtevaju prethodno predznanje iz oblasti kojoj detektor pripada. Proizvođača ima zaista mnogo Nemački i Japanski se izdvajaju po preciznosti, kvalitet detektora je izuzetno važna stvar kao i da ima sertifikat o baždarenosti. Na sajtu slusalica povoljno veliki izbor profesionalna i amaterska rešenja za detektore. Više o detektorima na stranici detektori.

 


 

GPS i GSM Blokatori kao i specijalni blokatori 466,315 i 868MHz LoJack

 

Gsm_Gps_Gprs_Blokatori

Blokatori se dele zavisno od upotrebe i zavisno od snage kao i dali su ručni, prenosni ili statični tj. fiksni. Kada je snaga blokatora u pitanju izuzetno je važna kao i proizvođač blokatora. Što je proizvođač poznatiji sa tim je i blokator kvalitetniji kao i što ozbiljni proizvođači obezbeđuju rezervne delove i servis. Najčešće upotrebljavani blokatori su za mobilne telefone to jeste za GSM mrežu, dok na drugom mestu su blokatori za satelite to jeste protiv praćenja GPS. Imaju i blokatori raznoraznih bežičnih prijemnika i predajnika kao i mogućnost naručivanja blokatora nekih specifičnih frekvencija. Za detaljnije informacije pogledati na stranici blokatori.

 


 

Špijunska oprema cene

 

Cene špijunske opreme ponajviše zavise od modela i kompanije koja ih proizvodi. Tako je moguće dobiti izuzetno povoljno uređaje koji su dobili svoje naslednike. U nekim slučajevima špijunske opreme cene mogu da padnu i po 80% e to je onda šansa da ih se kupi. Špijunska oprema koja je na popustu ili na promociji isto tako može biti jako povoljna čak do 70% od originalne cene a pogotovo je to izraženo kod modela koje proizvođači promovišu. Na sajtu slusalica povoljno veliki izbor profesionalna i amaterska špijunska oprema dokazanog kvaliteta sa garancijom. Na sajtu slušalica ima ogroman broj rešenja za izbor špijunske opreme. Širok spektar opreme je podeljen I približen klijentima tako da je lakše razumeti I izabrati špijunsku opremu. Jedinstven asortiman pristupačne cene vrhunska špijunska oprema. Informacije u današnjem svetu je sve i tu nema mnogo polemike. Ako naučite efikasno prikupljati informacije sigurno ćete imati prednost u odnosu na one ljude koji sve prepuštaju slučaju. Špijunska oprema važno je da bude pouzdana i kvalitetna to je već naš deo posla gde testiramo kako komponente uređaja tako i same uređaje. Profesionalna saradnja sa našim klijentima omogućiće da dođete do najboljeg rešenja za odabir koja špijunska oprema je odgovarajuća. Ovaj pristup tj. model poslovanja nam omogućava da sarađujemo sa poznatim svetskim proizvođačima i uvek nove i savremene uređaje donosimo na tržište.

 


Copyright © 2004 - 2018. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn cbm house. Sitemap