Špijunske Mikro i Mini Kamere

 

Kamere u Hemijskoj, Upaljaču, Cigaretama, Auto Privesku

Data mikro kamere su špijunska oprema koja koristi sopstvenu memoriju za usnimljavanje videa, slike i tona.

Memorije se dele na integrisane i izmenjljive u obliku micro sd kartica.

 


 

Minijaturni video audio snimač G33 8h neprekidnog snimanja

 

prisluskivac; snimac; prisluskivaci; snimaci; g33

 

Uređaj G 33 je minijaturna mikro kamera odličnih karakteristika za cenovni rang kome pripada, neke karakteristike deli sa profesionalnim uređajima visoke klase kao što su dužina snimanja, veličina, težina 23g, kapacitet memorije, jasnoća zvuka i slike, lakoća rukovanja kao i punjenje preko USB punjača bilo kog mobilnog telefona i računara, uz G 33 se dobija USB kabal za povezivanje sa računarom. Snimci koje napravi G 33 lako se pregledaju na računaru preko Windows Media Player ili GOM Player. G33 poseduje cee elektronski sertifikat, G 33 prolazi kroz provere kvaliteta jednom elektronska kompjuterska provera i drugi put naši zaposleni testiraju G 33 na funkcije. G 33 set poseduje uputstvo na srpskom jeziku. Senzor kamere Kolor CMOS, Svetlost se balansira automatski, Domet fokusa je od 190mm do beskonačno, Maksimalna podržana memorija je 16Gb, Podržani formati su AVI / JPEG sa rezolucijom 1280 x 960, baterija je punjiva integrisana, Dimenzije mm 44 (V) x 28 (D) x12 (Š).

 

Cena: 45 €


 

Špijunski HD video audio snimač G45

 

špijunski HD video audio snimač

 

Minijaturni HD snimač je izuzetno jednostavan za rukovanje. Njegova osnovna karakteristika je Samsungova kamera rezolucije video snimka 1280 x 960. Poseduje slot za micro sd memorijsku karticu max. kapaciteta 32Gb. Snimač prisluškivač konstantno snima 8h video i audio (zvuk), Ukoliko želite možete do 11h neprekidnog snimanja samo glasa (audio). Glavne funkcije su snimanje video/audio, slikanje (pravljenje fotografija 5M pix.), USB prenosiva memorija, Samo snimanje audio (glasa), Snimanje kada detektuje kretanje, Snimanje i za vreme dok se puni. G45 spada u grupu mini hd proreflex snimača prisluškivača puni se preko USB punjača koji se dobije u setu, pregled nasnimljenog sadržaja se vrši preko računara, gde se premotava sadržaj ili premešta na memoriju računara kako bi se oslobodila memorija za ponovno snimanje.

 

Video format
AVI
Balansiranje svetlosti
Automatsko
Video Encoding:
M-JPEG
Memorija:
max. 32 Gb. micro SD
Potrošnja memorije:
21,5 Gb za 8h neprekidnog video audio snimanja.
Video Resolution:
1280 x 960
Rezolucija slike
1280*1024
Težina
27g
Baterija
Integrisana punjiva baterija
Trajanje Baterije zavisi od moda u kojem radi.
8h max. video audio snimanja 11h max. audio glas snimanja
Dimenzije (mm)
70 (V) x 22 (D) x12 (Š)
Cena
Pozvati

 


 

Špijunska mini HD 12 MP Kamera

 

Spijunska mikro kamera, Skrivene kamere, Mikro kamereSpijunska mikro kamera za nocno snimanje, Skrivene kamere, Mikro kamere

 

Ova špijunska mini kamera je DV kamera sa mogućnošću snimanja u mraku, veoma se jednostavno koristi. Njene praktične namene su mnogobrojne od biznisa, edukacije, medija, prava, turizma, obezbeđenja itd. Infra red svetla omogućavaju snimanje u mraku. Video rezolucija 1920 x 1080 sa 30 frejmova po sekundi. Mogućnost pravljenja I tajnih fotografija rezolucije HD1080 DV sa 12M pixel kamerom. Jedna od mnogobrojnih prednosti  je mogućnost snimanja I za vreme punjenja baterije. U mikro kameru je ugrađen I mikrofon tako da snima I zvuk. Video format na koji snima je AVI, celokupan sadržaj mikro kamere se snima na memorijsku micro SD karticu maksimalnog kapaciteta 32Gb. Snimljeni sadžaj na mikro kameri se  pregledava tako što se spoje računar I kamera kablom, tada se otvori automatski folder sa snimljenim video sadžajem. Podržani sistemi su svi Windows, Mac OS od 10.4 I Linux.

 

Cena: 50 €

 Špijunski ručni sat

sat kamera, prisluskivac, prisluskivaci, bubicesat kamera, prisluskivac, prisluskivaci, bubica

 

Špijunski ručni sat, postoje dve varijante špijunskog sata sa kožnom narukvicom I sa metalnom narukvicom. Snimajte slike i video u video format: AVI sa video kodom: M-JPEG. Rezolucija videa je: 720 x 480 VGA I veličina slike: 1280 x 960, špijunski sat ima 30 frejmova po sekundi. Softver podržava: Sopstveni operativni sistem kao i prebacivanje slika i video sadržaja na računar bez potrebnih programa. Format slike je: JPG  radi slike sa kamerom u pikselima od: 2.0 mega pixel sa proporcijom slike: 4:3. Kapacitet baterije je: 350mAh koja omogućava vreme rada sata od: 80-115 minuta neprekidnog snimanja. Sat se puni preko računara, voltaža punjenja: DC-5V, punjač I prenos slike se vrše preko istog kabla Mini 4Pin USB. Memorija postoji od 8Gb, 16Gb, 32Gb i ugrađena je u sat. Veličina ručnog sata je: 4 cm x 4 cm x 1.1 cm. Glavne funkcije sata su: 1. Snimanje glasa 2. Video snimanje 3. Slikanje 4. PC Kamera 5. HD 1280 x 960, 30 FPS. Satovi su kvalitetno izrađeni, testirani I provereni na funkcije, ukoliko se pokažu nedostatci u radu moguće je servisirati ili zameniti uređaj za isti u roku od 6 meseci.

 

Cena: 45 €


 

Kamera Hemijska

 

kamera u cigaretamaKamera hemijska

Ovo nije obično pakovanje cigareta ili upaljač ili hemijska, zapravo sve ove stvari imaju kameru i mikrofon, i mogu da prenose sliku od 50 do 300 metara daleko (zavisno od modela), ili snimaju na svoju memoriju, koja je od 4Gb do 32Gb. Instalacija je veoma jednostavna. Snimljeni materijal se pregledava preko računara. Operativna frekvencija 1.2GHz , 2.4GHz ili 5.8GHz. Napajanje sa punjivim ili alkalnim baterijama.

Cena: 45€
USASPYGEAR 

Kamera u auto privesku

 

kamera privezakkamera u priveskuPovezivanje priveska sa racunarom

Uređaj ima snimač glasa, Pravljenje video snimaka sa uređajem, Pravljenje fotografija.
Glavne funkcije: Video snimanje i USB drajv.

 

Senzor
Kolor CMOS
Balansiranje svetlosti
Automatsko
Fokus Domet
150mm ~ beskonačno
Memorija
2 - 4 - 8 - 16 Gb
Format
AVI / JPEG
Rezolucija slike
1280x960
Rezolucija snimka
720x480 (VGA)
Napajanje
Integrisana punjiva baterija  300 MAh
Trajanje Baterije
75 - 90 min. (konstantno video snimanje)
Dimenzije (mm)
50 (V) x 32 (D) x13 (Š)


Cena: 10€


 

Kamera u hemijskoj olovci

 

Kamera HemijskaKamera u Hemijskoj Povezivanje racunara i kamere hemijske

Uređaj ima snimač glasa, Pravljenje video snimaka sa uređajem, Pravljenje fotografija.
Glavne funkcije: Video snimanje i USB drajv. Koristi se kao hemijska olovka za pisanje. Usnimljeni materijal se pregledava preko računara GOM, VLT, MMP ili nekog drugog MP4 plejera po izboru, ne zahteva nikakve posebne programe za pregledavanje i preslušavanje nasnimljenog materijala. Brisanje memorije sa hemijske se izvodi isto preko računara, ukoliko su snimci potrebni kopiraju se na računar, na taj način se oslobađa memorija na hemijskoj i spremna je za ponovnu upotrebu. Hemijska je napravljena od kvalitetnog aluminijuma, crne je boje (kao na slici), veoma elegantnog izgleda.

 

Senzor
Kolor CMOS
Balansiranje svetlosti
Automatsko
Fokus Domet
150mm ~ beskonačno
Memorija
2 - 4 - 8 - 16 Gb
Format
AVI / JPEG
Rezolucija slike
1280x960
Rezolucija snimka
720x480(VGA)
Napajanje
Integrisana punjiva baterija  280 MAh
Trajanje Baterije
60 - 80 min. (konstantno video snimanje)

Cena: 20€